Πάνω από διακόσιες μοτοσικλέτες μεγάλου κυβισμού από διάφορες περιοχές της χώρας βρέθηκαν την Κυριακή 31 Οκτωβρίου στην Αρχαία Ολυμπία, σε μια κίνηση συμπαράστασης και αλληλεγγύης προς τους πυρόπληκτους.

Ήταν μια μεγάλη ομάδα από «μοτοπαρέες» που επέλεξαν αυτό τον ιδιαίτερο τρόπο συμπαράστασης, ακολουθώντας το δρόμο της φωτιάς, μεταδίδοντας το μήνυμα της ελπίδας προς πάσα κατεύθυνση. Οι μοτοσικλετιστές συγκεντρώθηκαν λίγο πριν το μεσημέρι μπροστά από το Δημαρχείο Αρχαίας Ολυμπίας όπου τους υποδέχθηκε ο Δήμαρχος κ. Γιώργος Γεωργιόπουλος, ο οποίος τους ευχαρίστησε για τη συμβολική τους αυτή πράξη που αποσκοπεί κυρίως στην ψυχολογική αλλά και ουσιαστική υποστήριξη των κατοίκων των πυρόπληκτων περιοχών, ευχόμενος ένα ευχάριστο και ασφαλές ταξίδι.

Οι μοτοσικλετιστές, οι οποίοι προέρχονταν από διάφορες λέσχες και συλλόγους της Ελλάδας, επέλεξαν την Αρχαία Ολυμπία παρακινούμενοι από τις δραματικές στιγμές που έζησαν οι κάτοικοι της περιοχής το καλοκαίρι στις πυρκαγιές. Μετά την εκκίνηση που έδωσε ο Δήμαρχος, οι μοτοσικλετιστές μετέβησαν στο Πελόπιο και από εκεί κατευθύνθηκαν στο Λάλα, με τελικό προορισμό τη Νεμούτα.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest