Η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Αρχαίας Ολυμπίας (ΚΕΔΑΟ) πήρε την πρωτοβουλία συγκέντρωσης τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης τα οποία προσφέρθηκαν στη δομή ημερήσιας φροντίδας που διατηρεί το «Χαμόγελο του Παιδιού» στη Βροχίτσα.

Σε συνεργασία με τον Παιδικό Σταθμό «Ο Μικρός Αρκούδος», το Κ.Δ.Α.Π. και το Κέντρο Κοινότητας του Δήμου Αρχαίας Ολυμπίας και φυσικά το «Χαμόγελο του Παιδιού», η ΚΕΔΑΟ συγκέντρωσε τα είδη αυτά από τις 29 Νοεμβρίου έως και τις 3 Δεκεμβρίου. Δεκάδες δημότες ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της ΚΕΔΑΟ και προσέφεραν ό,τι μπορούσαν για να κάνουν τα παιδιά της δομής να χαμογελάσουν, ενόψει των εορταστικών ημερών.

Αντιπροσωπεία της ΚΕΔΑΟ με επικεφαλής τον Πρόεδρο κ. Δημήτρη Κωσταριά παρέδωσε τα συγκεντρωθέντα είδη στο «Χαμόγελο του Παιδιού» τη Δευτέρα 6 Δεκεμβρίου. Στην αντιπροσωπεία συμμετείχαν από τον Παιδικό Σταθμό η κα Ευρυδίκη Μαραγκού, η κα Γιώτα Μπουγά και ο κ. Σωτήρης Μαρούντας, από το ΚΔΑΠ ο κ. Βασίλης Χρυσανθακόπουλος και από το Κέντρο Κοινότητας η κα Ελένη Πρίνου. Στη δομή της Βροχίτσας τους υποδέχθηκε η Κοινωνική Λειτουργός κα Ειρήνη Λαμπροπούλου η οποία ευχαρίστησε την ΚΕΔΑΟ για τη συγκινητική αυτή πρωτοβουλία.

Ο κ. Κωσταριάς, μαζί με τις ευχές του για καλές γιορτές, ευχαρίστησε όλους τους δημότες που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα αυτό, όπως και όλους τους φορείς που συνεργάστηκαν, τον Παιδικό Σταθμό «Μικρός Αρκούδος», το ΚΔΑΠ και το Κέντρο Κοινότητας του Δήμου Αρχαίας Ολυμπίας (το Κέντρο Κοινότητας  χρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο στο πλαίσιο του Περιφερειακού Επιχειρησιακού Προγράμματος «Δυτική Ελλάδα 2014-2020»).

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest