Έφυγε από τη ζωή η Έλκε Σπηλιοπούλου, ενεργή πολίτης της Αρχαίας Ολυμπίας με έντονη κοινωνική δραστηριότητα και αξιόλογη συμμετοχή στα κοινά.

Η Έλκε Σπηλιοπούλου εκλέχθηκε Δημοτική Σύμβουλος Αρχαίας Ολυμπίας επί Δημαρχίας Γιάννη Σκουλαρίκη, την τετραετία 2002-2006, περίοδο έντονης δράσης για τον Δήμο, λόγω της διεξαγωγής των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004. Αγάπησε αυτό τον τόπο και την αγάπησε κι αυτός και οι άνθρωποί του. Με ασίγαστο πάθος για ζωή και δράση, με μεθοδικότητα και επιμονή στους στόχους της. Μετά τις καταστροφικές πυρκαγιές του 2007 ίδρυσε τον Πολιτιστικό & Φυσιολατρικό Σύλλογο Αρχαίας Ολυμπίας και πρωτοστάτησε στην αποκατάσταση του Ολυμπιακού τοπίου, οργανώνοντας εθελοντικές δενδροφυτεύσεις. Ήταν παντρεμένη με τον κ. Γιώργο Σπηλιόπουλο, ιδιοκτήτη του ξενοδοχείου EUROPA και είχε δύο γιους, τον Αλκιβιάδη και τον Ερνέστο, επιχειρηματίες. Η κηδεία της έγινε στην Αρχαία Ολυμπία την Πέμπτη 19 Αυγούστου σε στενό κύκλο.

Το Δημοτικό Συμβούλιο Αρχαίας Ολυμπίας εξέδωσε ψήφισμα, μέσα από το οποίο εκφράζει τα ειλικρινή συλλυπητήριά του για τον θάνατο της Έλκε Σπηλιοπούλου, τονίζοντας ότι θα αφιερώσει ειδική συζήτηση για την εκλιπούσα σε προσεχή συνεδρίαση (το ψήφισμα επισυνάπτεται πιο κάτω).

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest