Την ικανοποίησή του για την ένταξη στο Π.Ε.Π. του έργου βελτίωσης ενός προβληματικού τμήματος της επαρχιακής οδού «Αρχαία Πίσα – Λάλα – 111» εξέφρασε ο Δήμαρχος Αρχαίας Ολυμπίας κ. Γιώργος Γεωργιόπουλος.

Πρόκειται για το τμήμα από τον ιερό ναό Αγίου Νικολάου μέχρι τη διασταύρωση που οδηγεί στην Κοινότητα Πευκών, μήκους περίπου 4 χιλιομέτρων. Στο τμήμα αυτό παρουσιάζονται, εδώ και αρκετά χρόνια, φαινόμενα καθιζήσεων και κατολισθήσεων, με αποτέλεσμα ο δρόμος να καθίσταται επικίνδυνος και δύσκολα βατός. «Η αποκατάσταση της βατότητας αλλά και της ασφάλειας στο συγκεκριμένο οδικό τμήμα είναι ένα θέμα που απασχολεί ιδιαίτερα τον Δήμο μας και προβληματίζει τους κατοίκους που χρησιμοποιούν καθημερινά τον δρόμο», τόνισε ο κ. Γεωργιόπουλος, προσθέτοντας:

«Ευχαριστούμε τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας κ. Νεκτάριο Φαρμάκη για την ένταξη του έργου και ευελπιστούμε σε μια γρήγορη υλοποίησή του. Θα πρέπει ωστόσο να προχωρήσει παράλληλα και η μελέτη για τα έργα αντιστήριξης στον κόμβο σύνδεσης της οδού “Αρχαία Πίσα – Λάλα – 111” με τον περιφερειακό δρόμο της Αρχαίας Ολυμπίας, όπου πρόσφατα έγινε αυτοψία από κλιμάκιο μηχανικών της Περιφέρειας. Όταν ολοκληρωθούν τα έργα αυτά, θα έχουμε έναν ασφαλή και σύγχρονο δρόμο προς τη Δημοτική Ενότητα Φολόης».

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest