Συνάντηση με τον Δήμαρχο Αρχαίας Ολυμπίας κ. Γιώργο Γεωργιόπουλο και τους Αντιδημάρχους Πολιτισμού, Αθλητισμού και Τουρισμού κ. Χάρη Σπηλιόπουλο και Παιδείας – Ολυμπιακών θεμάτων κα Ρόη Αντωνοπούλου, είχε την Πέμπτη 7 Μαΐου το Δ.Σ. του Επιστημονικού Συλλόγου Πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής Νομού Ηλείας.

Ο πρόεδρος του Συλλόγου κ. Γιάννης Αλτάνης και τα μέλη του Δ.Σ. ενημέρωσαν την Δημοτική Αρχή για τις προθέσεις τους να συμβάλλουν με την τεχνογνωσία και την εμπειρία τους στην υποβοήθηση του Δήμου σε θέματα αθλητισμού. Έγινε μια ενδιαφέρουσα συζήτηση όπου τονίστηκε η συμβολή του Συλλόγου (που είναι και μέλος της ΕΘΝΟΑ) σε σημαντικές διοργανώσεις κατά το παρελθόν στον Δήμο Αρχαίας Ολυμπίας, όπως στον Μαραθώνιο, αλλά και σε αντίστοιχες διοργανώσεις στο νομό Ηλείας (Βιλαέτεια, Night Run κλπ). Ο Σύλλογος επίσης επεσήμανε ότι μπορεί να παράσχει συμβουλές προς τον Δήμο για την αναβάθμιση των αθλητικών εγκαταστάσεων, για διάφορα προγράμματα άθλησης και γενικά για την ανάπτυξη του αθλητικού προϊόντος στην περιοχή.

Η πρωτοβουλία αυτή είναι καθαρά εθελοντική και εκπορεύεται από το ιδιαίτερο ενδιαφέρον και την αγάπη των μελών του Συλλόγου για την Αρχαία Ολυμπία. Τόσο ο Δήμαρχος όσο και οι Αντιδήμαρχοι ευχαρίστησαν την διοίκηση του Συλλόγου για το ενδιαφέρον τους και αποδέχθηκαν την πρόταση για αυτού του είδους την συνεργασία.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest