Σύνδεση οικιών στην είσοδο της Κοινότητας με τον Βιολογικό Καθαρισμό

Ολοκληρώθηκαν με επιτυχία τα έργα της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης & Αποχέτευσης Αρχαίας Ολυμπίας στην Κοινότητα Κοσκινά για την επέκταση του δικτύου αποχέτευσης και τη σύνδεση αρκετών οικιών με τον Βιολογικό Καθαρισμό.

Οι παρεμβάσεις έγιναν στην είσοδο της Κοινότητας Κοσκινά, απέναντι από το Δημοτικό Σχολείο Αρχαίας Ολυμπίας. Ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑ Αρχαίας Ολυμπίας κ. Νίκος Μαρούντας, σε δηλώσεις του τόνισε ότι: «Το έργο υλοποιήθηκε με χρήματα από το ταμείο της Επιχείρησης, η οποία, όπως είναι γνωστό, παρέχει ανταποδοτικές υπηρεσίες προς τους δημότες. Αυτό σημαίνει ότι το ταμείο της ΔΕΥΑ πρέπει να έχει χρήματα από εισροές τελών προκειμένου να κάνει έργα αυτού του είδους, επομένως οι δημότες οφείλουν να είναι συνεπείς στις υποχρεώσεις τους. Με το συγκεκριμένο έργο ικανοποιήσαμε ένα χρόνιο αίτημα των κατοίκων της Κοινότητας Κοσκινά, η οποία έχει το πλεονέκτημα να είναι η πιο κοντινή στην έδρα του Δήμου μας».

Δηλώσεις έκανε και ο Πρόεδρος της Κοινότητας Κοσκινά κ. Αντώνης Αποστολόπουλος: «Θέλω να ευχαριστήσω τον Δήμαρχο κ. Γιώργο Γεωργιόπουλο και τον Πρόεδρο της ΔΕΥΑ κ. Νίκο Μαρούντα που ανταποκρίθηκαν στο αίτημά μας για επέκταση της σύνδεσης με τον Βιολογικό Καθαρισμό. Είχαμε μια πολύ καλή συνεργασία η οποία στέφθηκε με επιτυχία και τώρα οι συνδημότες μας απολαμβάνουν τα οφέλη αυτού του σημαντικού έργου».

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest