Ο Δήμος Αρχαίας Ολυμπίας, ως εταίρος της Κοινωνικής Σύμπραξης Π.Ε. Ηλείας ενημερώνει τους ωφελούμενους στο πρόγραμμα «Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής για τους απόρους (ΤΕΒΑ/FEAD)» το οποίο χρηματοδοτείται από το ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας, για την   διαδικασία διανομής εναπομεινάντων ειδών Βασικής Υλικής Συνδρομής ότι θα  πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 24/01/2022 και ώρες 10:00 έως 13:00 στην Αποθήκη του Δήμου Αρχαίας Ολυμπίας πλησίον της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας μόνο σε  ωφελούμενους οι οποίοι επιλέχθηκαν μέσα από το αυτοματοποιημένο σύστημα διαχείρισης των αποθεμάτων (από το σύνολο 482 δικαιούχων ΤΕΒΑ επιλεχθήκαν 43 δικαιούχοι).

Η Διαδικασία Διανομής έχει ως εξής:

  • Θα πρέπει να προσέρχονται μόνο οι  δικαιούχοι που θα ειδοποιηθούν μέσω sms (γραπτού μηνύματος)  στον χώρο διανομής.
  • Ο κάθε δικαιούχος θα πρέπει να έχει μαζί του επίσημο έγγραφο απ’ όπου προκύπτει το Α.Μ.Κ.Α. ή το ΑΦΜ του όπως ορίζει το πρόγραμμα καθώς και την αστυνομική του ταυτότητα.
  • Σε περίπτωση που ο ωφελούμενος δεν δύναται να προσέλθει στο σημείο διανομής, τα προϊόντα θα παραληφθούν από τρίτο πρόσωπο που φέρει εξουσιοδότηση του δικαιούχου θεωρημένη με το γνήσιο της υπογραφής.

Στο πλαίσιο των προληπτικών μέτρων για την αντιμετώπιση του COVID-19, παρακαλούνται οι δικαιούχοι του προγράμματος να προσέρχονται στο χώρο διανομής υποχρεωτικά με διπλή μάσκα ή μάσκα ενισχυμένης προστασίας (FFP2 ή ΚΝ-95 και να τηρούν τις απαραίτητες αποστάσεις ασφαλείας. Η Σύμπραξη Π.Ε. Ηλείας  τηρεί όλα τα υγειονομικά μέτρα προστασίας COVID-19, σύμφωνα με τις προβλεπόμενες διατάξεις.

Το Κέντρο Κοινότητας Αρχαίας Ολυμπίας χρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο στο πλαίσιο του Περιφερειακού Επιχειρησιακού Προγράμματος «Δυτική Ελλάδα  2014-2020».

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest