Ο Δήμαρχος Αρχαίας Ολυμπίας κ. Γιώργος Γεωργιόπουλος, αναφερόμενος στον θάνατο του πρώην Δημάρχου Λαμπείας Νίκου Παναγούλη ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 88 ετών, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Ο Νίκος Παναγούλης υπήρξε για χρόνια ένας συνεπής, ευσυνείδητος και ανιδιοτελής υπηρέτης της τοπικής αυτοδιοίκησης. Πρώτα ως Πρόεδρος της Κοινότητας Λαμπείας στη νιότη του τη δεκαετία του ’60, αργότερα ξανά ως Πρόεδρος από 1-1-95 έως 31-12-98 και ακολούθως ως Δήμαρχος Λαμπείας, από 1-1-2003 μέχρι 31-12-2006, άφησε το στίγμα του στα αυτοδιοικητικά πράγματα της ορεινής μας Δημοτικής Ενότητας. Επί Δημαρχιακής του θητείας δημιουργήθηκε το κτίριο του Δημαρχείου Λαμπείας, ενώ συνέδεσε το όνομά του με σημαντικά έργα ανάπτυξης στην περιοχή. Εργατικός και κοινωνικά δραστήριος, διακρίθηκε και στον επιχειρηματικό στίβο, μέσα από την οικογενειακή επιχείρηση που διατηρούσε για χρόνια, ενώ ευτύχησε να αποκτήσει τρεις κόρες και έναν γιο. Εκφράζω τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στην οικογένειά του».

Η κηδεία του θα γίνει την Τρίτη 28 Δεκεμβρίου στις 12 το μεσημέρι στον Ιερό Ναό Αγίων Αναργύρων στους Γκρουστάδες της Δίβρης.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest