Ο Δήμος Αρχαίας Ολυμπίας ως εταίρος της Κοινωνικής Σύμπραξης της Περιφερειακής Ενότητας Ηλείας και σε συνεργασία μαζί της, ενημερώνει ότι θα διανείμει είδη παντοπωλείου στους ωφελούμενους που έχουν ενταχθεί στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής, μέσω του Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης (ΚΕΑ – ΤΕΒΑ). 

 Η διανομή θα πραγματοποιηθεί κατ’ οίκον από το προσωπικό του «ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ», κατά το χρονικό διάστημα από 8/4/2020 μέχρι 15/4/2020, εφόσον το επιτρέπουν οι καιρικές συνθήκες, κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας με τους δικαιούχους.

Για την ασφάλεια των ωφελούμενων το προσωπικό θα φέρει τα σχετικά διακριτικά. Τα προϊόντα θα παραδίδονται στην είσοδο της κατοικίας και απαιτείται υπογραφή του ωφελούμενου κατά την παραλαβή. Ο Δήμος Αρχαίας Ολυμπίας μάλιστα στέλνει προς τους δικαιούχους το ακόλουθο μήνυμα:

«Εμείς είμαστε όλοι εδώ! Στην υπηρεσία των πολιτών. Εσείς μείνετε σπίτι! Υπομονή! Θα νικήσουμε».

 Κατά την παραλαβή των ειδών, παρακαλούνται οι δικαιούχοι να έχουν την ταυτότητα και το ΑΜΚΑ τους.

Αξίζει να τονιστεί ότι το Κέντρο Κοινότητας Αρχαίας Ολυμπίας χρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο στο πλαίσιο του Περιφερειακού Επιχειρησιακού Προγράμματος «Δυτική Ελλάδα  2014-2020».

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest