Το νέο τους πενταμελές Διοικητικό Συμβούλιο εξέλεξαν την Κυριακή 27 Νοεμβρίου τα μέλη του ΚΑΠΗ του Δήμου Αρχαίας Ολυμπίας, σε μια διαδικασία που χαρακτηρίστηκε από αθρόα προσέλευση μελών.

Οι αρχαιρεσίες έγιναν ενώπιον τριμελούς εφορευτικής επιτροπής με Πρόεδρο την κα Ρόη Αντωνοπούλου, Αντιδήμαρχο και Πρόεδρο της ΚΕΔΑΟ και μέλη την κα Άννα Παπαϊωάννου, αντιπρόεδρο του Δ.Σ. της ΚΕΔΑΟ και τον κ. Αριστείδη Παναγιωτόπουλο, Δημοτικό Σύμβουλο και μέλος του Δ.Σ. της ΚΕΔΑΟ. Περισσότερα από διακόσια μέλη του ΚΑΠΗ συμμετείχαν στην άρτια οργανωμένη εκλογική διαδικασία, ενώ παραβρέθηκε και ο Δήμαρχος κ. Γιώργος Γεωργιόπουλος, ο οποίος ευχήθηκε μια γόνιμη και δημιουργική νέα σεζόν στα μέλη του ΚΑΠΗ.

Μετά την ολοκλήρωση της ψηφοφορίας και την καταμέτρηση των ψήφων εκλέχθηκε το νέο Δ.Σ. το οποίο αμέσως μετά συγκροτήθηκε σε σώμα και έχει ως εξής: Πρόεδρος Θεοδοσία Μαρούδα, Αντιπρόεδρος Δήμητρα Σαραντοπούλου, Γραμματέας Μαρία Γεωργίου, μέλη Αλέξανδρος Βλαχαντώνης και Βασιλική Τόκα, με αναπληρωματικά μέλη τους Παρασκευή Μαντά και Αθηνά Αργυροπούλου. Το νέο Δ.Σ. υποσχέθηκε να κάνει το καλύτερο, με αισιοδοξία και διάθεση προσφοράς προς τα μέλη του ΚΑΠΗ Αρχαίας Ολυμπίας.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest