Από το Διεθνές Φεστιβάλ Τεχνών Αρχαίας Ολυμπίας

Ρεσιτάλ ερμηνείας έδωσαν ο Πέτρος Φιλιππίδης, ο Τάσος Χαλκιάς, ο Κωνσταντίνος Ασπιώτης και ο Θανάσης Πατριαρχέας στο έργο «Δάφνες και Πικροδάφνες» που παίχθηκε τη Δευτέρα 10 Αυγούστου στο θέατρο Φλόκα, στα πλαίσια του Διεθνούς Φεστιβάλ Τεχνών Αρχαίας Ολυμπίας.

Εκατοντάδες οι θεατές που παρακολούθησαν την εξαιρετική παράσταση και καταχειροκρότησαν τους συντελεστές για την εξαιρετική απόδοση του κλασικού πλέον κωμικού έργου των Δημήτρη Κεχαΐδη και Ελένης Χαβιαρά. Ο κόσμος απόλαυσε ένα έργο που αποτυπώνει έντονα την κωμική διάσταση της μικροπολιτικής και του παλαιοκομματισμού στη χώρα, με μια άλλη οπτική και με τη σκηνοθετική μαεστρία του Πέτρου Φιλιππίδη. Αν και γράφτηκε πριν από 41 χρόνια, το έργο παραμένει επίκαιρο ακόμη και σήμερα, κερδίζοντας τον θεατή με την διαχρονικότητα αλλά και με τα μηνύματα που εκπέμπει.  

Και σ’ αυτή την εκδήλωση τα μέτρα πρόληψης κατά του κορονοϊού υπήρξαν υποδειγματικά από τους διοργανωτές, με τους θεατές σε αραιή διάταξη και σε ασφαλείς αποστάσεις μεταξύ τους.

Φωτογραφίες: Δ. Παπαϊωάννου

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest