Ο Δήμος Αρχαίας Ολυμπίας, θέλοντας να προσφέρει μια νότα αισιοδοξίας και ελπίδας στους δημότες του εν μέσω αυτής της πρωτόγνωρης πανδημίας, προχώρησε νωρίτερα φέτος στον καθιερωμένο εορταστικό στολισμό, ξεκινώντας σήμερα από την έδρα, με αντίστοιχη μέριμνα από αύριο και για τις Κοινότητες.

Οι εργασίες στολισμού γίνονται με την εποπτεία της Αντιδημάρχου κας Ρόης Αντωνοπούλου, η οποία δήλωσε τα εξής: «Θεωρώντας ότι είναι σημαντικό, μέσα σ’ αυτό το δύσκολο περιβάλλον, να υπάρξει κάποια ανάταση στην ψυχολογία του κόσμου, υπογράψαμε έγκαιρα τις σχετικές συμβάσεις με τους ηλεκτρολόγους που ξεκίνησαν τη διαδικασία αυτή και συντονίζουμε καθημερινά τις εργασίες τοποθέτησης του εορταστικού στολισμού.

Όλοι αντιλαμβανόμαστε ότι φέτος δεν μπορούμε να γιορτάσουμε όπως τα παλαιότερα χρόνια, ελπίζουμε όμως να το κάνουμε γενναιόδωρα τα επόμενα Χριστούγεννα. Μένουμε λοιπόν σπίτι όσο διαρκεί το πλαίσιο των περιοριστικών μέτρων και περιμένουμε με υπομονή την εξέλιξη της πανδημίας που θα είναι αίσια μόνο αν τηρούμε τα μέτρα».

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest