Μετά από δυόμισι χρόνια αναστολής της λειτουργίας του εξαιτίας της πανδημίας, το ΚΑΠΗ του Δήμου Αρχαίας Ολυμπίας άνοιξε ξανά την πόρτα του και επαναλειτουργεί στο ανακαινισμένο κτίριο που βρίσκεται στην Κοινότητα Κοσκινά.

Όπως τόνισε η Πρόεδρος της ΚΕΔΑΟ κα Ρόη Αντωνοπούλου, πριν την έναρξη λειτουργίας του ΚΑΠΗ πραγματοποιήθηκαν εργασίες ανακαίνισης, ελαιοχρωματισμοί, μονωτικές εργασίες στη στέγη, αποκατάσταση φθορών σε τζάμια και έπιπλα, όπως επίσης καθαρισμοί χαλιών και αισθητικές βελτιώσεις στους εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους. Η επαναλειτουργία του ΚΑΠΗ σηματοδοτήθηκε από τον Αγιασμό που τελέστηκε το απόγευμα της Κυριακής 26 Ιουνίου από τον π. Κωνσταντίνο Αργυρόπουλο, παρουσία της κας Αντωνοπούλου, του Αντιδημάρχου κ. Βασίλη Αρβανίτη, της Προέδρου του ΚΑΠΗ κας Σούζυ Μαρούδα και των μελών του ΚΑΠΗ. Ακολούθησε συζήτηση με προτάσεις από τα μέλη για δράσεις και εκδηλώσεις που θα μπορούσαν να προγραμματιστούν για το προσεχές διάστημα.

Τέλος, έγινε απονομή αναμνηστικών πλακετών προς τα μέλη του ΚΑΠΗ για την εθελοντική τους προσφορά στη διαχείριση της ανθρωπιστικής βοήθειας κατά τη μεγάλη δοκιμασία του Δήμου στις πυρκαγιές του 2021.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest