Χωρίς προβλήματα και με την τήρηση όλων των προβλεπόμενων μέτρων προστασίας επαναλειτούργησαν σήμερα, Δευτέρα 11 Μαΐου, όλα τα Λύκεια του Δήμου Αρχαίας Ολυμπίας.

Ο Δήμαρχος κ. Γιώργος Γεωργιόπουλος, σε δήλωσή του ανέφερε ότι η Δημοτική Αρχή από την έναρξη της πανδημίας έδωσε ιδιαίτερη έμφαση στην «οχύρωση» των σχολικών μονάδων κατά του κορονοϊού ακλουθώντας πιστά τις οδηγίες των συναρμόδιων Υπουργείων και της επιστημονικής κοινότητας και κατέληξε ως εξής: «Η ασφάλεια των παιδιών μας αποτελεί πρώτιστο μέλημα της Δημοτικής Αρχής. Αναλογιζόμενοι την ευθύνη που μας αναλογεί, καθώς μαζί με τους εκπαιδευτικούς αλλά και τους γονείς είμαστε εκείνοι που οφείλουμε να εξασφαλίσουμε στους μαθητές ένα υγιές και ασφαλές σχολικό περιβάλλον, έχουμε λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα. Οι νέοι μας επιστρέφουν στα θρανία και εμείς είμαστε εδώ, δίπλα τους! Εύχομαι καλή δύναμη σε μαθητές και εκπαιδευτικούς».

Από την πλευρά της η αρμόδια Αντιδήμαρχος Παιδείας κα Ρόη Αντωνοπούλου δήλωσε ικανοποιημένη, καθώς σε αγαστή συνεργασία με τον πρόεδρο της Ενιαίας Σχολικής Επιτροπής Β΄θμιας Εκπ/σης του Δήμου, κ. Γιάννη Αλεξανδρόπουλο, ο οποίος με φροντίδα και αφοσίωση ανταποκρίνεται στα καθήκοντά του,  πραγματοποιήθηκαν έγκαιρα όλες οι απαραίτητες προμήθειες και ολοκληρώθηκαν τόσο η εγκατάσταση αυτόματων συσκευών παροχής αντισηπτικού τζελ σε όλους  τους χώρους των εν λόγω σχολικών μονάδων όσο και η διάθεση μέσων ατομικής προστασίας (γάντια, μάσκες).

Ενδεικτική είναι η δήλωση του διευθυντή του Λυκείου Βασιλακίου κ. Γιώργου Ασημακόπουλου, ο οποίος ανέφερε ότι η πρώτη μέρα επαναλειτουργίας του σχολείου κύλησε ομαλά χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest