Εθελοντική αιμοδοσία διοργανώνει ο Δήμος Αρχαίας Ολυμπίας, σε συνεργασία με το Γενικό Νοσοκομείο Πύργου την Τετάρτη 7 Ιουνίου 2023 και ώρες 9:30 έως 13:00.

Η αιμοδοσία θα γίνει στο Ισόγειο του Δημαρχείου Αρχαίας Ολυμπίας και πραγματοποιείται ενόψει της Παγκόσμιας Ημέρας του Εθελοντή Αιμοδότη, που είναι η14η Ιουνίου. Την ημέρα αυτή τιμάται ο ανώνυμος Εθελοντής Αιμοδότης για τον αλτρουισμό που επιδεικνύει για τον πάσχοντα συνάνθρωπό του.

Ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Προστασίας, Δημόσιας Υγείας, Πρόνοιας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, κ. Νικόλαος Αναστασόπουλος, απεύθυνε έκκληση σε όλους τους Δημότες για στήριξη της συγκεκριμένης δράσης, αναφέροντας: «Σας καλούμε να ανταποκριθείτε σε αυτήν τη Δράση Ζωής, δεδομένου ότι η συμμετοχή όλων αποτελεί απόδειξη προσφοράς και αλληλεγγύης».

Επιπλέον, ο κ. Αναστασόπουλος υπογράμμισε ότι για τη διεξαγωγή της αιμοδοσίας θα ληφθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας των εθελοντών αιμοδοτών (τήρηση αποστάσεων, εξοπλισμός ατομικής προστασίας, αποστείρωση κ.λ.π).  

Πληροφορίες

Τμήμα Κοινωνικής Προστασίας (Πρόνοια), τηλέφωνο: 2624022549-εσωτ.:151

Κέντρο Κοινότητας, τηλέφωνο: 2624022549- εσωτ.: 5                     

-Το Κέντρο Κοινότητας  Αρχαίας Ολυμπίας χρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο στο πλαίσιο του Περιφερειακού Επιχειρησιακού Προγράμματος «Δυτική Ελλάδα  2014-2020».

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest