Ο χρόνος που φεύγει ήταν για τον Δήμο Αρχαίας Ολυμπίας ένας πολύ δύσκολος χρόνος. Η καταστροφική πυρκαγιά άνοιξε τεράστιες πληγές στον κοινωνικό, οικονομικό, και παραγωγικό ιστό του Δήμου μας. Ήταν ένα δυνατό χτύπημα σε μια ήδη δοκιμαζόμενη περιοχή από μια πανδημία που κλείνει δύο ολόκληρα χρόνια και ταλανίζει όλο τον κόσμο.

Στο κατώφλι του καινούριου χρόνου, η σκέψη μου συντροφεύει όλους εκείνους που η νόσος τους «χτύπησε την πόρτα» και περνούν δύσκολα, τους επαγγελματίες του Δήμου μας που δοκιμάζονται σκληρά από τις συνέπειες της πανδημίας, αλλά και όσους βίωσαν τον πύρινο όλεθρο και μετρούν απώλειες. Θα είμαστε κοντά τους με όλες μας τις δυνάμεις, μέχρι να κλείσουν όλες οι πληγές και να βγούμε ξανά μαζί στο ξέφωτο.

Μέσα σ’ αυτό το γκρίζο περιβάλλον, εκφράζω τις πιο εγκάρδιες ευχές μου για υγεία, προσωπική ευτυχία και ανάταση στις ψυχές των συνδημοτών μου. Θέλω να πιστεύω ότι οι άσχημες στιγμές έμειναν πίσω και είμαι αισιόδοξος ότι το 2022 θα είναι μια καλύτερη χρονιά που θα μας φέρει πιο κοντά στις προσδοκίες μας. Αρκεί να προσέχουμε, φροντίζοντας τον εαυτό μας και τους δικούς μας ανθρώπους.

Καλή χρονιά, με υγεία και αισιοδοξία!

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest