Μια ευχάριστη και γεμάτη εμπειρίες εκδρομή πραγματοποίησε το ΚΑΠΗ του Δήμου Αρχαίας Ολυμπίας στην πανέμορφη Εύβοια, το διήμερο 18 & 19 Σεπτεμβρίου, αποκομίζοντας εντυπώσεις πρωτόγνωρες και πέραν των αρχικών τους προσδοκιών.

Τα εβδομήντα μέλη του ΚΑΠΗ που συμμετείχαν στην εκδρομή κατέλυσαν σε ξενοδοχείο στην όμορφη Χαλκίδα, στην οποία και περιηγήθηκαν. Κατά την παραμονή τους στην Εύβοια επισκέφθηκαν τον ιερό ναό του Οσίου Ιωάννη του Ρώσσου στο χωριό Προκόπι, όπου προσκύνησαν το σκήνωμά του. Επισκέφθηκαν επίσης τις κοντινές παραθαλάσσιες τοποθεσίες, όπου απόλαυσαν την ομορφιά της θάλασσας και γευμάτισαν σε τοπικές ταβέρνες, ενώ το βράδυ γλέντησαν με ζωντανή μουσική, προσφορά της ΚΕΔΑΟ.

Τα μέλη του ΚΑΠΗ επιστρέφοντας από το ταξίδι τους ευχαρίστησαν θερμά τον Δήμο Αρχαίας Ολυμπίας και την Κοινωφελή Επιχείρησή του για την οργάνωση αυτής της πραγματικά αξέχαστης εκδρομής και την κάλυψη των εξόδων μετάβασης. Η Πρόεδρος της ΚΕΔΑΟ και Αντιδήμαρχος κα Ρόη Αντωνοπούλου, δήλωσε: «Είμαστε πάντα δίπλα στο ΚΑΠΗ και τις ανάγκες του. Μάλιστα έχουμε ετοιμάσει ένα πλούσιο πρόγραμμα εκδηλώσεων και δράσεων για την περίοδο 2023-2024 που θα καλύψει με τον καλύτερο τρόπο την παρένθεση των δύο χρόνων πανδημίας, ικανοποιώντας όλα τα μέλη του ΚΑΠΗ μας».

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest