Εξαιρετική συναυλία στο Διεθνές Φεστιβάλ Τεχνών Αρχαίας Ολυμπίας

Μια μοναδική συναυλία με την κορυφαία ερμηνεύτρια Γιώτα Νέγκα και την Ορχήστρα Νυκτών Εγχόρδων Πάτρας «Θανάσης Τσιπινάκης» είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν εκατοντάδες θεατές στο θέατρο Φλόκα, στα πλαίσια του Διεθνούς Φεστιβάλ Τεχνών Αρχαίας Ολυμπίας, το βράδυ της Κυριακής 9 Αυγούστου.

«Με τα μάτια κλειστά» οι θεατές αφέθηκαν στο ευεργετικό φάσμα των ήχων, σε μια ποιοτική εκδήλωση που ξεχώρισε το φετινό καλοκαίρι. Η Γιώτα Νέγκα, με το ιδιαίτερο ηχόχρωμα της φωνής της, τραγούδησε δικό της ρεπερτόριο αλλά και μεγάλες επιτυχίες κορυφαίων συνθετών όπως του Μίκη Θεοδωράκη, του Θάνου Μικρούτσικου, του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, του Χρήστου Θηβαίου, με το κοινό να την ανταμείβει κάθε φορά με το ζεστό του χειροκρότημα. Ιδιαίτερα θετικές εντυπώσεις άφησε στο κοινό η Ορχήστρα Νυκτών Εγχόρδων, υπό την διεύθυνση του μαέστρου Αναστασίου Συμεωνίδη. Την καλλιτεχνική διεύθυνση είχε η Βάγια Ζεπάτου.

Τηρουμένων των μέτρων προστασίας, σύμφωνα με τα πρωτόκολλα για τον κορονοϊό, οι θεατές, διατεταγμένοι στις προβλεπόμενες αποστάσεις στο τεράστιο θέατρο Φλόκα, ένοιωσαν ασφάλεια αλλά και ικανοποίηση για την άψογη οργάνωση του Διεθνούς Φεστιβάλ Τεχνών Αρχαίας Ολυμπίας.

Φωτογραφίες: Δημήτρης Παπαϊωάννου

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest