Νέους δωρεάν ελέγχους ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (rapid test) Covid-19, στο Δημαρχείο Αρχαίας Ολυμπίας θα πραγματοποιήσει κλιμάκιο του ΕΟΔΥ έπειτα από πρωτοβουλία του Δήμου και αίτημά του προς τον οργανισμό.

Το rapid test θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 16 Φεβρουαρίου, από τις 9 το πρωί μέχρι τη 1μμ. καλύπτοντας το προσωπικό του Δήμου Αρχαίας Ολυμπίας αλλά και όσους κατοίκους της πόλης και των όμορων Κοινοτήτων επιθυμούν. Όπως δήλωσε ο Δήμαρχος κ. Γιώργος Γεωργιόπουλος, το αυξημένο επιδημιολογικό φορτίο στην Ηλεία τις τελευταίες ημέρες, οδήγησε τη Δημοτική Αρχή στην απόφαση για επανάληψη της διαδικασίας γρήγορων τεστ στο Δήμο, προκειμένου να διασφαλιστεί η πρόληψη και ο έλεγχος της πανδημίας. Μετά την πόλη της Αρχαίας Ολυμπίας προγραμματίζονται αντίστοιχοι έλεγχοι και σε κομβικές Κοινότητες ώστε να καλυφθεί όλος ο Δήμος, όπως στο προηγούμενο πρόγραμμα. Να σημειωθεί ότι στο προηγούμενο πρόγραμμα ελέγχων που κάλυψε όλες τις περιοχές του Δήμου Αρχαίας Ολυμπίας, από τα εκατοντάδες τεστ που πραγματοποιήθηκαν κανένα δεν ήταν θετικό.

Οι δημότες που θα υποβληθούν στην εξέταση θα πρέπει να έχουν στείλει για τη μετακίνησή τους μήνυμα στο 13033 επιλέγοντας την περίπτωση 1, να έχουν μαζί τους αστυνομική ταυτότητα και να γνωρίζουν τον ΑΜΚΑ τους.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest