Με πρωτοβουλία του Δήμου Αρχαίας Ολυμπίας και σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ, θα διενεργηθούν νέα τεστ ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (rapid test) Covid-19 στην Κοινότητα Αντρώνι και στον οικισμό Πανόπουλου.

Συγκεκριμένα, την Πέμπτη 15 Απριλίου, από τις 9 έως τις 11:15 το πρωί το κλιμάκιο του ΕΟΔΥ θα βρίσκεται στην πλατεία του Αντρωνίου και ακολούθως, από τις 11:30 π.μ. έως τις 2 μ.μ. θα βρίσκεται στην κεντρική αγορά Πανόπουλου.

Οι δημότες που θα υποβληθούν στην εξέταση θα πρέπει να έχουν στείλει για τη μετακίνησή τους μήνυμα στο 13033 επιλέγοντας την περίπτωση 1, να έχουν μαζί τους αστυνομική ταυτότητα και να γνωρίζουν τον ΑΜΚΑ τους. Εκτός από τους κατοίκους Αντρωνίου και Πανόπουλου, μπορούν να υποβληθούν σε τεστ και δημότες από άλλες όμορες Κοινότητες ή διερχόμενοι πολίτες.

Να σημειωθεί ότι την Κυριακή 11 Απριλίου έγιναν επαναληπτικά rapid test Covid-19στις Κοινότητες Τσιπιάνων (20 τεστ, εκ των οποίων 1 θετικό) και Φλόκα (69 τεστ, εκ των οποίων 1 θετικό). Ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας, κ. Βασίλης Αρβανίτης, απευθύνει εκ νέου έκκληση προς τους δημότες για πιστή τήρηση των μέτρων προστασίας, ελπίζοντας ότι θα καταφέρουμε να γιορτάσουμε ένα ασφαλές Πάσχα.

Στιγμιότυπο από τα επαναληπτικά τεστ στα Τσίπιανα.
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest