Με πρωτοβουλία του Δήμου Αρχαίας Ολυμπίας και σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ, την Τρίτη 30 Μαρτίου θα διενεργηθούν νέα τεστ ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (rapid test) Covid-19 στην πόλη της Αρχαίας Ολυμπίας, από τις 9 το πρωί έως τη 1 το μεσημέρι, στον χώρο του Δημαρχείου.

Οι δημότες που θα υποβληθούν στην εξέταση θα πρέπει να έχουν στείλει για τη μετακίνησή τους μήνυμα στο 13033 επιλέγοντας την περίπτωση 1, να έχουν μαζί τους αστυνομική ταυτότητα και να γνωρίζουν τον ΑΜΚΑ τους. Όπως ανέφερε ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας, κ. Βασίλης Αρβανίτης, εκτός από τους κατοίκους της Αρχαίας Ολυμπίας, μπορούν να υποβληθούν σε τεστ και δημότες από όμορες Κοινότητες ή διερχόμενοι πολίτες.

Εξάλλου, όπως ανακοινώθηκε από τον ΕΟΔΥ, σε 67 επαναληπτικά τεστ που πραγματοποιήθηκαν την Παρασκευή 26 Μαρτίου στην Αχλαδινή βρέθηκαν 3 θετικά ενώ αντίστοιχα σε 100 τεστ την ίδια μέρα στο Χελιδόνι βρέθηκε 1 θετικό. Ο κ. Αρβανίτης απευθύνει νέα έκκληση προς τους δημότες να συνεχίσουν να τηρούν τα μέτρα προστασίας.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest