Με πρωτοβουλία του Δήμου Αρχαίας Ολυμπίας και σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ, θα πραγματοποιηθούν νέα τεστ ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (rapid test) Covid-19 στην έδρα του Δήμου, Αρχαία Ολυμπία.

Συγκεκριμένα, την Δευτέρα 31 Μαΐου, από τις 9 π.μ. έως τις 2 μ.μ. το κλιμάκιο του ΕΟΔΥ θα βρίσκεται στον προαύλιο χώρο του Δημαρχείου Αρχαίας Ολυμπίας. Οι δημότες που θα υποβληθούν στην εξέταση πρέπει να μαζί τους αστυνομική ταυτότητα και να γνωρίζουν τον ΑΜΚΑ τους. Εκτός από τους κατοίκους της Αρχαίας Ολυμπίας, μπορούν να υποβληθούν σε τεστ και δημότες από άλλες όμορες Κοινότητες ή διερχόμενοι πολίτες.

Όπως ανέφερε ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας, κ. Βασίλης Αρβανίτης, στο εξής θα πραγματοποιούνται τεστ ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου μόνο στην πόλη της Αρχαίας Ολυμπίας, ως έδρας του Δήμου, λόγω αυξημένης τουριστικής κίνησης. Σε Κοινότητες θα γίνονται τεστ μόνο κατά περίπτωση και αν υπάρχει ανάγκη ιχνηλάτησης κρούσματος.

Να σημειωθεί ότι την Πέμπτη 27 Μαΐου έγιναν νέα rapid test Covid-19στις Κοινότητες Δίβρης και την Φολόης, χωρίς να προκύψει κάποιο θετικό αποτέλεσμα.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest