-Δωρεά του Ιδρύματος Folloe του Πάνου Γερμανού

Με χορηγία από το Ίδρυμα Folloe του καταγόμενου από την περιοχή επιχειρηματία κ. Πάνου Γερμανού, έγινε αντικατάσταση των υπαρχόντων τεσσάρων κρουνών πυρόσβεσης και τοποθέτηση δύο ακόμη στην Κοινότητα Μηλεών Αρχαίας Ολυμπίας.

Συγκεκριμένα, στο σύνολο των εργασιών πραγματοποιήθηκε η εγκατάσταση έξι (6) πυροσβεστικών κρουνών, τριών (3) εξαεριστικών διπλής ενέργειας και η αντικατάσταση συνολικού μήκους τριακοσίων (300) μέτρων αγωγού δικτύου πυρόσβεσης. Η όλη διαδικασία υλοποιήθηκε κατόπιν αιτήματος που είχε υποβάλει προς το Ίδρυμα Folloe ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑ Αρχαίας Ολυμπίας κ. Νίκος Μαρούντας. Με την ολοκλήρωση των εργασιών η Κοινότητα Μηλεών αποκτά μια «ομπρέλα» αντιπυρικής προστασίας περιμετρικά του οικισμού, έχοντας τη δυνατότητα άμεσης τροφοδότησης με νερό των πυροσβεστικών οχημάτων που πιθανόν να χρειαστεί να επιχειρήσουν μελλοντικά στην περιοχή.

«Θέλω να ευχαριστήσω για μια ακόμη φορά το Ίδρυμα Folloe και τον συμπολίτη μας κ. Πάνο Γερμανό για την πολύτιμη αρωγή τους προς τον Δήμο μας», τόνισε ο κ. Μαρούντας, προσθέτοντας: «Η ανταπόκριση από το Ίδρυμα στο αίτημά μας για επισκευή και επέκταση των πυροσβεστικών κρουνών υπήρξε άμεση και με την ολοκλήρωση των εργασιών έχουμε εγκατεστημένο ένα δίκτυο υδροδότησης με έξι συνολικά σύγχρονους πυροσβεστικούς κρουνούς πέριξ του οικισμού της Κοινότητας Μηλεών. Το έργο αυτό τονώνει σε μεγάλο βαθμό το αίσθημα ασφάλειας των κατοίκων, υποστηρίζοντας επαρκώς και την ευρύτερη περιοχή του οροπεδίου Φολόης».

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest