Με ικανοποιητικό ρυθμό συνεχίζεται η συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης και ιατροφαρμακευτικού υλικού από τον Δήμο Αρχαίας Ολυμπίας για τους σεισμόπληκτους στην Τουρκία και τη Συρία.

Οι δημότες του Δήμου Αρχαίας Ολυμπίας, μιας περιοχής που έχει οδυνηρή εμπειρία φυσικών καταστροφών, ευαισθητοποιήθηκαν άμεσα στην έκκληση για παροχή ανθρωπιστικής βοήθειας. Μέχρι και την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου, ο κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να προσφέρει από είδη ρουχισμού μόνο γάντια, σκούφους και κασκόλ. Επιπλέον κουβέρτες, παπλώματα και υπνόσακους (sleaping bangs), μωρομάντηλα, είδη υγιεινής για γυναίκες, μωρά και ηλικιωμένους (pampers, σερβιέτες κλπ.). Επίσης φακούς, σκηνές, υλικό κατασκηνώσεων κλπ. Τον συντονισμό της όλης διαδικασίας έχει ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Προστασίας κ. Νίκος Αναστασόπουλος.

Όσοι δημότες έχουν τη δυνατότητα να προσφέρουν κάποια από τα προαναφερόμενα είδη μπορούν να προσέρχονται στο ισόγειο του Δημαρχείου Αρχαίας Ολυμπίας, για την παράδοσή τους, μέχρι την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου, σύμφωνα με το ακόλουθο πρόγραμμα:

Πέμπτη – Παρασκευή από τις 8 το πρωί μέχρι τις 7 το βράδυ.

Σάββατο – Κυριακή από 10 π.μ έως 5 μ.μ.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest