Συνεχίζει ως Πρόεδρος και για τη νέα περίοδο λειτουργίας του Δημοτικού Συμβουλίου Αρχαίας Ολυμπίας ο κ. Σωτήρης Παπαηλιού, καθώς επανεξελέγη κατά τη διαδικασία των δημαιρεσιών την Κυριακή 9 Ιανουαρίου.

Κατά την μυστική ψηφοφορία τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου εξέλεξαν το νέο Προεδρείο τους, το οποίο έχει ως εξής:

Πρόεδρος: Σωτήρης Παπαηλιού

Αντιπρόεδρος: Αθανάσιος Κατσαντώνης

Γραμματέας: Κυριακή Παπασταύρου

Κατά τη συνεδρίαση ο Δήμαρχος κ. Γιώργος Γεωργιόπουλος ευχαρίστησε το απερχόμενο Προεδρείο αλλά και το σύνολο των μελών του Δ.Σ. τόσο της συμπολίτευσης όσο και της αντιπολίτευσης για το υψηλό επίπεδο που επέδειξαν κατά το διάστημα της πρώτης διετίας, ευχόμενος να συνεχιστεί αυτό το θετικό κλίμα προς όφελος της Ολυμπίας. Σε ανάλογο πνεύμα ήταν και οι τοποθετήσεις των επικεφαλής της μείζονος και ελάσσονος μειοψηφίας, κ.κ. Θύμιου Κοτζά και Γιώργου Αηδόνη αντίστοιχα.

Ο κ. Παπαηλιού σε δηλώσεις του ευχαρίστησε τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου για την επανεκλογή του, υπογραμμίζοντας ότι θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να συνεχιστεί το πολύ καλό επίπεδο λειτουργίας του κορυφαίου οργάνου του Δήμου. «Η Αρχαία Ολυμπία είναι ένα τεράστιο μέγεθος και απαιτεί συναντίληψη και μεγαθυμία από όλους», τόνισε χαρακτηριστικά.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest