Ιδιαίτερα τιμητική είναι για την Ηλεία η συμμετοχή του Δημάρχου Αρχαίας Ολυμπίας κ. Γιώργου Γεωργιόπουλου στο VIII Διεθνές Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών, την Τετάρτη 26 Απριλίου 2023.

Η Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας κα Κατερίνα Σακελλαροπούλου θα κηρύξει την έναρξη των εργασιών, ενώ μεταξύ των ομιλητών θα είναι, ο Πρωθυπουργός της χώρας, ηγέτες ξένων κρατών, ο Αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, Υπουργοί, διευθυντικά στελέχη διεθνών οργανισμών καθώς και επιφανείς επιστήμονες διεθνούς κύρους.

Ο κ. Γεωργιόπουλος θα είναι ομιλητής μαζί με άλλους δέκα Δημάρχους της χώρας την πρώτη μέρα του Forum, σε μια συνεδρία με θέμα «Ματιά στο μέλλον: πώς μπορούν οι τοπικές αρχές να αγκαλιάσουν την καινοτομία και να επενδύσουν στον άνθρωπο». Η Συζήτηση, που είναι η μόνη συνεδρία με εκπροσώπους της Τοπικής Αυτοδιοίκησης ανάμεσα στις δεκάδες συνεδρίες του Forum, έχει προγραμματιστεί να πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο Amalia των Δελφών. Εκτός του κ. Γεωργιόπουλου θα συμμετέχουν επίσης οι:

Δημήτρης Παπαστεργίου, Δήμαρχος Τρικκαίων – Πρόεδρος Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας, Παναγιώτης Σημανδηράκης, Δήμαρχος Χανίων, Νικόλαος Γεωργάκος, Δήμαρχος Πρέβεζας, Ιωάννης Ζαμπούκης, Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης, Πέτρος Δούκας, Δήμαρχος Σπάρτης, Κωνσταντίνος Ζέρβας, Δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνος Πελετίδης, Δήμαρχος Πατρέων, Ανδρέας Βύρας, Δήμαρχος Δήμου Λάρνακας, Ιωάννης Σέγκος, Δήμαρχος Χερσονήσου και Αθανάσιος Βασιλόπουλος, Δήμαρχος Καλαμάτας.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest