Πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 22 Ιουνίου από τον Δήμαρχο Αρχαίας Ολυμπίας κ. Γιώργο Γεωργιόπουλο η ορκωμοσία του νέου δημοτικού συμβούλου, κ. Γιώργου Γεωργούλη, που διαδέχεται τον επικεφαλής της παράταξης «Λαϊκή Συσπείρωση Αρχαίας Ολυμπίας», κ. Γιώργο Τζαβάρα, ο οποίος παραιτήθηκε για προσωπικούς λόγους.

Η ορκωμοσία έγινε στο Δημαρχείο Αρχαίας Ολυμπίας. Ο κ. Γεωργιόπουλος καλωσορίζοντας τον κ. Γεωργούλη, ευχήθηκε καλή επιτυχία στα καθήκοντά του, εκφράζοντας την πεποίθηση ότι με τις γνώσεις και την εμπειρία του, ως εκλεγμένος κατά το παρελθόν δημοτικός σύμβουλος, θα συμβάλλει στην προώθηση ζητημάτων του Δήμου. Παράλληλα, ευχαρίστησε τον κ. Τζαβάρα για τις υπηρεσίες που προσέφερε στο Δημοτικό Συμβούλιο, τονίζοντας ότι η συμβολή του στην ανάδειξη και επίλυση προβλημάτων του Δήμου, υπήρξε θετική.

Ο κ. Γεωργούλης από την πλευρά του ευχαρίστησε τον Δήμαρχο και τόνισε ότι, μέσα από την θεσμική του θέση, θα σταθεί αρωγός στα προβλήματα των δημοτών, κυρίως εκείνων που ανήκουν σε χαμηλά κοινωνικά στρώματα, συμβάλλοντας ταυτόχρονα στην ευρύτερη ανάπτυξη του Δήμου.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest