-Θερμές ευχαριστίες προς τους δωρητές

Καθώς η ζωή στον πυρόπληκτο  Δήμο Αρχαίας Ολυμπίας επανέρχεται στους ρυθμούς της καθημερινότητας με μεγάλες ωστόσο δυσκολίες, η Δημοτική Αρχή αποφάσισε να κλείσει τον κύκλο παραλαβής δωρεών προς τους πληγέντες.

Συγκεκριμένα, ο Δήμος Αρχαίας Ολυμπίας εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες του για την άμεση και συγκινητική  ανταπόκριση στο κάλεσμα για ενίσχυση των πυρόπληκτων δημοτών. Το κύμα ανταπόκρισης και προσφοράς προς τους πυρόπληκτους κατοίκους του Δήμου Αρχαίας Ολυμπίας, όπως αυτό εκφράστηκε με τις εκατοντάδες δωρεές φορέων, ιδιωτών και άλλων οργανισμών, αποδεικνύει πως, όσο δυσοίωνες κι αν είναι οι συνθήκες, το αίσθημα αλληλεγγύης και ενότητας μεταξύ των πολιτών αυτής της χώρας παραμένει υψηλό.

Ενάμιση περίπου μήνα μετά τις καταστροφικές πυρκαγιές του Αυγούστου, και αφού συγκεντρώθηκαν και προωθήθηκαν προς τους πληγέντες μεγάλες ποσότητες τροφίμων μακράς διαρκείας και ειδών πρώτης ανάγκης, κλείνει ο κύκλος παραλαβή δωρεών, καθώς ο Δήμος θεωρεί ότι καλύφθηκαν οι ανάγκες αυτής της δύσκολης περιόδου προσαρμογής στη νέα πραγματικότητα. Όπως έγινε γνωστό, ο Δήμος θα υποστηρίζει με κάθε τρόπο τους πυρόπληκτους δημότες γιατί τα προβλήματα δεν τελείωσαν, αντιθέτως παραμένουν πολλά και έντονα.

Σκοπός του Δήμου Αρχαίας Ολυμπίας είναι η παροχή υπηρεσιών όπως, διανομή τροφίμων, ειδών παντοπωλείου, ειδών βασικής υγιεινής κ.ά. σε συστηματική βάση, τόσο σε πυρόπληκτους όσο και σε δημότες που έχουν ανάγκη, μέσω ενός Κοινωνικού Παντοπωλείου που πρόκειται να λειτουργήσει στο Δήμο σύντομα. Έτσι θα καλυφθούν μακροπρόθεσμα ανάγκες που είναι βέβαιο πως θα προκύπτουν για τους δημότες που έχουν πληγεί αλλά και όσους αντιμετωπίζουν προβλήματα βιοπορισμού. 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest