Γεωργιόπουλος: Ο Δήμος στηρίζει έμπρακτα το event

Το ενδιαφέρον των φίλων του ποδηλάτου απ’ όλη την Ελλάδα συγκεντρώνει ο τερματισμός του Ποδηλατικού Γύρου Ελλάδας, που θα γίνει το Σάββατο 6 Μαΐου, στην Αρχαία Ολυμπία.

Καταξιωμένοι Έλληνες και ξένοι αθλητές παίρνουν μέρος σ’ αυτό το σημαντικό αγώνα, που θα ολοκληρωθεί μέσα στην πανέμορφη ανοιξιάτικη φύση της Αρχαίας Ολυμπίας. Τόσο οι εκατοντάδες αθλητές όσο και οι χιλιάδες θεατές, θα ζήσουν μοναδικές στιγμές σ’ έναν τόπο ιδανικό για ποδηλασία και γενικά για σπορ στη φύση.

Από την περιοχή της Costa Navarino θα εκκινήσει το Σάββατο το 4ο και τελευταίο ετάπ της φετινής διοργάνωσης (βόρεια της Πύλου), θα κατευθυνθεί προς την ενδοχώρα και αφού περάσει από το παλάτι του Νέστορα στον λόφο του Εγκλιανού, θα επιστρέψει στα παράλια, για να κινηθεί κατά μήκος του Κυπαρισσιακού κόλπου και να τερματίσει στην Αρχαία Ολυμπία. Στον τόπο που γέννησε τους Ολυμπιακούς Αγώνες, θα ολοκληρωθεί ο ΔΕΗ Διεθνής Ποδηλατικός Γύρος του 2023, πιθανότατα σε ένα ακόμη μαζικό σπριντ.

Ο Δήμαρχος Αρχαίας Ολυμπίας κ. Γιώργος Γεωργιόπουλος, σε δηλώσεις του μεταξύ άλλων τόνισε: «Ως Δήμος επιδιώκουμε την επιτυχία του αυτού σημαντικού αγώνα, τον οποίο και στηρίζουμε έμπρακτα, γιατί μας ενδιαφέρει η Ολυμπία να γίνει παγκόσμιος προορισμός και για τους φίλους του ποδηλάτου.

Καλώ τους φίλους του αθλητισμού να έρθουν στη γενέτειρα των Ολυμπιακών Αγώνων, να γνωρίσουν το ξακουστό στα πέρατα της γης Ιερό της Ολυμπίας αλλά και τα υπέροχα τοπία που το περιβάλλουν και να απολαύσουν αυτό το διεθνές αθλητικό event».  

Να σημειωθεί ότι ο τερματισμός του 4ου ετάπ θα γίνει κατ’ εκτίμηση γύρω στη 1 το μεσημέρι, μπροστά στο Δημαρχείο Αρχαίας Ολυμπίας.

Περισσότερες πληροφορίες στον παρακάτω σύνδεσμο:

https://www.hellas-tour.gr/portal/el/

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest