Μετά την προσφορά τεχνολογικού εκπαιδευτικού εξοπλισμού σε σχολεία του πυρόπληκτου Δήμου Αρχαίας Ολυμπίας, το Ίδρυμα Αικατερίνης Λασκαρίδη προσέφερε στον Δήμο μεγάλη ποσότητα τροφίμων μακράς διαρκείας προκειμένου να διανεμηθούν σε δημότες που τα έχουν ανάγκη.

Τα τρόφιμα παραδόθηκαν στην Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Αρχαίας Ολυμπίας από επιτροπή του Ιδρύματος Λασκαρίδη με επικεφαλής τον κ. Άρι Συγγρό, στα πλαίσια του προγράμματος ΑΝΑπνοή. Κατά την παράδοση του υλικού, παρόντων του Δημάρχου Αρχαίας Ολυμπίας κ. Γιώργου Γεωργιόπουλου, του Αναπληρωτή Δημάρχου κ. Γιώργου Γεωργακόπουλου και των Αντιδημάρχων Κοινωνικής Πρόνοιας κ. Νίκου Αναστασόπουλου και Πολιτισμού κ. Δημήτρη Κωσταριά, ο κ. Γεωργιόπουλος σε δηλώσεις του τόνισε:

«Θέλω για μία ακόμη φορά να ευχαριστήσω το ίδρυμα Αικατερίνης Λασκαρίδη και το πρόγραμμα ΑΝΑπνοή, ιδιαίτερα δε τον κ. Συγγρό και τους συνεργάτες του γιατί όλο αυτό το διάστημα ήταν μαζί μας, από την πρώτη στιγμή, με διάφορες δράσεις οι οποίες κορυφώνονται σήμερα αλλά θα υπάρχει και συνέχεια, γιατί η ευαισθησία του Ιδρύματος αλλά και οι ανάγκες του τόπου, μας κάνουν να θέλουμε μία μόνιμη και σταθερή σχέση με το Ίδρυμα. Ο Δήμος Αρχαίας Ολυμπίας έχει υποστεί μία μεγάλη καταστροφή. Χάθηκαν 435.000 ρίζες ελιές, έχει πληγεί καίρια το εισόδημα των ανθρώπων φέρνοντας πολλούς δημότες μας σε δύσκολη κατάσταση. Γίνεται προσπάθεια με αυτά τα τρόφιμα και με βοήθειες που έχουμε και από άλλους χορηγούς να μπορέσουμε να υποστηρίξουμε τους ανθρώπους. Είμαστε βαθύτατα ευγνώμονες προς τους δωρητές μας».

Από την πλευρά του ο κ. Συγγρός δήλωσε: «Το Ίδρυμα Αικατερίνης Λασκαρίδη είναι πάλι στην Αρχαία Ολυμπία, πιστοί σ’ αυτά που πριν ένα περίπου χρόνο είπαμε, για να βοηθήσουμε τις πυρόπληκτες περιοχές και τον Δήμο. Φέραμε τρόφιμα τα οποία θα μοιραστούν σε ανθρώπους που τα έχουν πραγματική ανάγκη. Το Ίδρυμα Αικατερίνης Λασκαρίδη θα συνεχίσει να στηρίζει τον πυρόπληκτο Δήμο και τους ανθρώπους του, όπως στηρίξαμε τα σχολεία, με όσες δυνάμεις έχουμε και για όσο χρειαστεί».

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest