Με πρωτοβουλία του Δήμου Αρχαίας Ολυμπίας και σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ, κλιμάκιο του οργανισμού θα πραγματοποιήσει δωρεάν ελέγχους ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (rapid test) Covid-19, την Τρίτη 2 Φεβρουαρίου στο Πανόπουλο και την Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου στο Βασιλάκι.

Το rapid test στο Πανόπουλο θα πραγματοποιηθεί στην κεντρική αγορά, από τις 9 το πρωί μέχρι τη 1μμ. Στο τεστ, εκτός από τους κατοίκους Πανόπουλου μπορούν να υποβληθούν και δημότες των όμορων Κοινοτήτων Αντρωνίου, Αγίας Κυριακής, Αγίας Τριάδας, Κακοταρίου, Κρυόβρυσης και Τσιπιάνων, καθώς και όσοι διερχόμενοι πολίτες επιθυμούν.

Αντίστοιχα, στο rapid test της Τετάρτης στο Βασιλάκι, που θα γίνει από τις 9 το πρωί μέχρι τη 1μμ.στο κέντρο της Κοινότητας, μπορούν να υποβληθούν και δημότες των όμορων Κοινοτήτων Άσπρων Σπιτιών, Κάμενας, Λούβρου, Μουριάς, Ξηροκάμπου και Πευκών, αλλά και όσοι διερχόμενοι πολίτες επιθυμούν.

Οι δημότες που θα υποβληθούν στην εξέταση θα πρέπει να έχουν στείλει για τη μετακίνησή τους μήνυμα στο 13033 επιλέγοντας την περίπτωση 1 και να έχουν μαζί τους ταυτότητα και ΑΜΚΑ.

Ο σχεδιασμός της δράσης έγινε από τον Αντιδήμαρχο Αρχαίας Ολυμπίας, κ. Βασίλη Αρβανίτη, υπεύθυνο Πολιτικής Προστασίας ο οποίος τόνισε ότι η Δημοτική Αρχή με τα προαναφερόμενα rapid tests θα έχει καλύψει όλες τις Κοινότητες του Δήμου Αρχαίας Ολυμπίας.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest