Στην Αρχαία Ολυμπία βρέθηκε την Πέμπτη 18 Νοεμβρίου ο υποψήφιος Πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής, πρώην Υπουργός κ. Χάρης Καστανίδης, ο οποίος μίλησε σε μέλη και φίλους του ΚΙΝΑΛ στο Δημαρχείο της πόλης.

Τον κ. Καστανίδη υποδέχθηκαν ο Δήμαρχος κ. Γιώργος Γεωργιόπουλος, ο Γραμματέας του ΚΙΝΑΛ στην Ηλεία κ. Διονύσης Γιατράς και στελέχη του κόμματος από την ευρύτερη περιοχή. Κατά την ομιλία του ο κ. Καστανίδης ζήτησε από τα μέλη και τους φίλους του ΚΙΝΑΛ να προσέλθουν μαζικά στις κάλπες, τονίζοντας ότι η ανασυγκρότηση της Δημοκρατικής Παράταξης θα πρέπει να γίνει με συλλογική προσπάθεια. «Έχει σημασία ο αριθμός των ψηφισάντων να είναι μεγάλος, μεγαλύτερος από τις εσωκομματικές εκλογές του 2017, γιατί αυτό θα βοηθήσει την παράταξη να ανοίξει τις φτερούγες της», τόνισε χαρακτηριστικά, υπογραμμίζοντας ότι, όταν ψηφίζουν οι πολλοί, αποφασίζει ο λαός.

Ο κ. Καστανίδης τόνισε μεταξύ άλλων ότι ο Ελληνικός λαός έχει μια οφειλή προς τη Δημοκρατική Παράταξη, να αποκαταστήσει την άδικη κρίση του, το 2015, επειδή όπως είπε χαρακτηριστικά, άλλοι “πυρπόλησαν” τη χώρα και άλλοι κλήθηκαν να τη σώσουν. Τόνισε ακόμη ότι το χρέος αντί να μειωθεί εκτινάχθηκε στο 220% του Α.Ε.Π., αναφέροντας ότι λείπουν 20 δις από τα ταμεία της χώρας, επισημαίνοντας τις ευθύνες της σημερινής Κυβέρνησης για την κατάσταση αυτή. Κάλεσε τέλος τους φίλους και τα μέλη του ΚΙΝΑΛ να μην αφήσουν να χαθεί αυτή η τελευταία ευκαιρία για τη Δημοκρατική Παράταξη.

Στο τέλος της ομιλίας, υπήρξε διάλογος του κ. Καστανίδη με το ακροατήριο. Να σημειωθεί ότι με προτροπή του κ. Γιατρά τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη της Φώφης Γεννηματά.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest