Συνάντηση με εκπροσώπους της μη κυβερνητικής οργάνωσης «Caritas» Αθηνών είχε στην Αρχαία Ολυμπία η Αντιδήμαρχος Υγείας – Πρόνοιας και Κοινωνικής Πολιτικής, κα Ρόη Αντωνοπούλου.

Στη συνάντηση έγινε συζήτηση πάνω στο ζήτημα της παρεχόμενης υποστήριξης της οργάνωσης προς τους πυρόπληκτους του Δήμου Αρχαίας Ολυμπίας. Συγκεκριμένα, οι εκπρόσωποι της «Caritas» Αθηνών, Κοινωνιολόγοι κ.κ. Μαργαρίτα Ρενουνιώτη και Θεώνη Καρτέρη ενημέρωσαν την κα Αντωνοπούλου για τη δράση τους στις πυρόπληκτες Κοινότητες του Δήμου, όπου παρείχαν κυρίως ψυχολογική αλλά και υλική υποστήριξη, από τον Αύγουστο του 2021 έως και πρόσφατα. Η κα Αντωνοπούλου ευχαρίστησε την οργάνωση για την πολύτιμη υποστήριξή της προς τους πληγέντες και ευχήθηκε κάθε επιτυχία στο κοινωνικό έργο που έχουν αναλάβει να υλοποιήσουν.

Στη συνάντηση συμμετείχαν και εκπρόσωποι του Κέντρου Κοινότητας του Δήμου Αρχαίας Ολυμπίας, το οποίο χρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο στο πλαίσιο του Περιφερειακού Επιχειρησιακού Προγράμματος (ΠΕΠ) «Δυτική Ελλάδα 2014-2020».

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest