Επίσκεψη συνεργασίας στον Δήμαρχο Αρχαίας Ολυμπίας, κ. Γιώργο Γεωργιόπουλο, πραγματοποίησε την Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου ο προϊστάμενος Α΄θμιας Εκπαίδευσης Ηλείας, κ. Νίκος Κλάδης.

Στη συνάντηση, που έγινε παρουσία των Αντιδημάρχων κ.κ. Ρόης Αντωνοπούλου και Βασίλη Αρβανίτη, συζητήθηκαν θέματα σχετικά με την προετοιμασία έναρξης της νέας σχολικής χρονιάς. Ο κ. Γεωργιόπουλος ενημέρωσε τον κ. Κλάδη για τα προβλήματα που έχουν διαπιστωθεί σε σχολικές μονάδες του Δήμου Αρχαίας Ολυμπίας, καθώς και για τις πρωτοβουλίες της Δημοτικής Αρχής για την αντιμετώπισή τους. Έθεσε, μεταξύ άλλων, το ζήτημα της μετατροπής του Δημοτικού Σχολείου Πανόπουλου από 6/θέσιο σε 5/θέσιο, γεγονός που συνιστά υποβάθμιση του σχολείου και δυσχεραίνει τη λειτουργία του, ζητώντας να επανεξεταστεί η επαναφορά της πρότερης κατάστασης. Αναφέρθηκε ακόμη στον προγραμματισμό του Δήμου σε έργα σχολικής στέγης αλλά και σε ζητήματα που αφορούν τις συνθήκες διδασκαλίας σύμφωνα με τα μέτρα προστασίας από τον κορονοϊό, διαβεβαιώνοντας τον κ. Κλάδη ότι ο Δήμος έδωσε θετικά δείγματα γραφής και κατά την προηγούμενη σχολική χρονιά.

Ο κ. Κλάδης κατέγραψε τα θέματα που τού τέθηκαν και διαβεβαίωσε τον κ. Γεωργιόπουλο ότι θα συνεργαστεί μαζί του για την αντιμετώπιση των προβλημάτων στις σχολικές μονάδες του Δήμου.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest