Η καθιερωμένη βράβευση των επιτυχόντων μαθητών στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, από τον Δήμο Αρχαίας Ολυμπίας, φέτος δεν θα γίνει με τον τρόπο που αρμόζει, εξαιτίας των περιοριστικών μέτρων που έχουν επιβληθεί για την πανδημία του κορονοϊού.

Σε όλους τους επιτυχόντες θα δοθεί έπαινος και αναμνηστικό δώρο από τον Δήμο Αρχαίας Ολυμπίας, τηρουμένων των μέτρων προφύλαξης. Συγκεκριμένα, οι επιτυχόντες της Δ.Ε. Αρχαίας Ολυμπίας, μπορούν να προσέρχονται ατομικά ο καθένας στο Δημαρχείο Αρχαίας Ολυμπίας την Τρίτη, Τετάρτη και Πέμπτη, 29, 30 και 31 Δεκεμβρίου αντίστοιχα, αλλά και έως τις 8 Ιανουαρίου, κατά τις ώρες λειτουργίας των υπηρεσιών, για να παραλαμβάνουν από το γραφείο Δημάρχου τον έπαινο και το αναμνηστικό δώρο τους. Οι επιτυχόντες της Δ.Ε. Λαμπείας και της Δ.Ε. Φολόης θα παραλαμβάνουν επαίνους και δώρα στα κατά τόπους δημοτικά καταστήματα (πρώην Δημαρχεία) από τους Αντιδημάρχους κ.κ. Βασίλη Αρβανίτη, Ρόη Αντωνοπούλου και Γιάννη Αλεξανδρόπουλο.

Όπως ανέφερε η αρμόδια Αντιδήμαρχος Παιδείας κα Ρόη Αντωνοπούλου, φέτος, δεδομένης και της κατάστασης με την εφαρμογή της τηλεκπαίδευσης, επιλέχθηκε ως δώρο ένα ζεύγος σύγχρονων ακουστικών για κάθε σπουδαστή, ως μια κίνηση υποστήριξης του Δήμου στις προσπάθειες των παιδιών να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις αυτές.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest