Υπογράφηκε η σύμβαση για έργα προϋπολογισμού 1.165.888 ευρώ από το «Αντώνης Τρίτσης»

Ένα μεγάλο έργο, η βελτίωση και επέκταση του δικτύου ύδρευσης των τοπικών Κοινοτήτων του Δήμου Αρχαίας Ολυμπίας, προϋπολογισμού 1.165.888 ευρώ, ξεκινά να υλοποιείται, μετά την υπογραφή της σχετικής σύμβασης.

Πρόκειται για έργο που είχε ενταχθεί στο πρόγραμμα «Φιλόδημος Ι» και μεταφέρθηκε εν συνεχεία στο πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης», επικαιροποίηση του τεχνικού δελτίου. Η υπογραφή της σύμβασης έγινε από τον Πρόεδρο της ΔΕΥΑ Αρχαίας Ολυμπίας κ. Νίκο Μαρούντα και τον εκπρόσωπο της αναδόχου εταιρίας κ. Αλέξιο Δηλάρη, παρουσία του Δημάρχου κ. Γιώργου Γεωργιόπουλου.

Η σύμβαση αφορά έργα βελτίωσης του δικτύου ύδρευσης στις Κοινότητες Αρχαίας Ολυμπίας, Αρχαίας Πίσας, Βασιλακίου, Ξηροκάμπου, Λούβρου, Κάμενας, Μουριάς, Πευκών, Λιναριάς, Φλόκα, Πλατάνου, Καυκανιάς, Χελιδονίου, Πελοπίου, Στρεφίου, Κοσκινά, Κούμανι, καθώς και επέκταση δικτύου Ερυμάνθου προς τις Κοινότητες Ηράκλειας και Σμίλα. Το χρονοδιάγραμμα ολοκλήρωσης του έργου είναι 24 μήνες.

Ο Δήμαρχος κ. Γεωργιόπουλος, σε δηλώσεις του τόνισε ότι: «Με το έργο αυτό θα αντιμετωπιστούν τα προβλήματα που ταλανίζουν για χρόνια τους κατοίκους των προαναφερόμενων Κοινοτήτων, βελτιώνοντας σημαντικά την καθημερινότητα και την ποιότητα ζωής τους. Θέλω να συγχαρώ τον Πρόεδρο και το τεχνικό δυναμικό της ΔΕΥΑ που δούλεψαν άψογα για να μπορέσει να δημοπρατηθεί αυτό το μεγάλο έργο. Θα ακολουθήσουν και άλλες δημοπρατήσεις, με στόχο την ανάπτυξη του Δήμου μας και τη βελτίωση των υποδομών, προς όφελος των δημοτών μας».

Από την πλευρά του ο κ. Μαρούντας δήλωσε: «Ολοκληρώθηκε μια μεγάλη προσπάθεια της Υπηρεσίας μας να επικαιροποιήσει το τεχνικό δελτίο και να εξασφαλίσει την πληρότητα του φακέλου με γνωμοδοτήσεις Αρχαιολογικής Υπηρεσίας, Δασαρχείου και άλλων αρχών, ώστε να δημοπρατηθεί και τώρα να συμβασιοποιηθεί το έργο. Είμαστε αισιόδοξοι ότι το έργο θα είναι έτοιμο νωρίτερα από το συμβατικό χρονοδιάγραμμα».

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest