• ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ «FOTON» ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΣ
  • ΣΤΟ ΕΠΙΚΕΝΤΡΟ ΟΙ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΓΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΣΚΕΨΙΜΟΤΗΤΑΣ

Ο τρόπος διαχείρισης της επισκεψιμότητας του Δήμου Αρχαίας Ολυμπίας και ο σχεδιασμός της αστικής συγκοινωνίας τέθηκαν στο επίκεντρο της συνάντησης που είχαν την Πέμπτη, στο Δημαρχείο Αρχαίας Ολυμπίας, η κα Jiaxin Xie, Brand Activity Manager της FOTON και ο κ. Τάσος Δαμήλος, Εντεταλμένος Σύμβουλος της FOTON Greece, με τον Αναπληρωτή Δήμαρχο, κ. Σωτήρη Παπαηλίου και την Αντιδήμαρχο Πολιτισμού, κα Αθηνά Ηλιοπούλου.

Στα πλαίσια των επιχειρηματικών δραστηριοτήτων της εταιρείας FOTON στην Ευρώπη, η αντιπροσωπεία επισκέφτηκε τον Δήμο Αρχαίας Ολυμπίας, με την πρόθεση να συζητηθούν και να εξεταστούν τα ενδεχόμενα συνεργασίας της εταιρείας με τον Δήμο, με σκοπό την κάλυψη της ενδοδημοτικής και αστικής συγκοινωνίας.

Πρωταρχικός στόχος και των δύο πλευρών είναι οι ανάγκες διαχείρισης της επισκεψιμότητας στην πόλη και για αυτό τον λόγο, η συγκεκριμένη εταιρεία, η οποία κατασκευάζει και διαθέτει -μεταξύ άλλων- οχήματα τύπου mini bus, προτίθεται να προβεί στον σχεδιασμό μιας πρότασης κατάλληλης και αποτελεσματικής για τον Δήμο Αρχαίας Ολυμπίας.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest