ΕΚΘΕΣΗ: Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΣ ΔΕΚΑΕΤΙΑΣ ΤΟΥ ΄80 ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΜΑΤΙΑ

Συναυλία με ηχηρά ονόματα!

Έκθεση συλλεκτικών αντικειμένων!

Ημερίδα με σπουδαίους αθλητές, ηθοποιούς, καθηγητές, αναλυτές!

Βραδιά με DJCult Battles και χορευτικά!

Για μια απολαυστική εβδομάδα εκδηλώσεων, με αναφορά στη δεκαετία του ’80, ετοιμάζεται ο Δήμος Αρχαίας Ολυμπίας!

Σε μια δεκαετία όπου ο πολιτικός, κοινωνικός, οικονομικός και πολιτιστικός χάρτης της Ελλάδας αλλάζει, καλείσαι να ζήσεις από κοντά όλα τα μεγάλα γεγονότα που σημάδεψαν τα χρόνια της επίμαχης αυτής δεκαετίας και διαμόρφωσαν σε μεγάλο βαθμό τις επόμενες.

Γινόμαστε συμμέτοχοι στις εκδηλώσεις και στην μεγάλη έκθεση που θα πραγματοποιηθεί στην Αρχαία Ολυμπία, από 16 έως 21 Σεπτεμβρίου.

Εσύ, τι διαθέτεις ακόμα στη συλλογή σου από τη δεκαετία του ΄80;

Δες ενδεικτικά τον κατάλογο για την έκθεση με τίτλο «Η Ελλάδα της δεκαετίας του ΄80 μέσα από τα δικά σου μάτια» που ακολουθεί και επικοινώνησε μαζί μας στo:

  • 6972013026 & 2800ancientolympia@gmail.com (Υπεύθυνη Βάλια Μπερτσάτου, Συνεργάτης Δημάρχου).

Η ΠΑΡΑΔΟΣΗ-ΣΥΛΛΟΓΗ ΤΩΝ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΩΝ ΘΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ 1η ΕΩΣ 30 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2024, ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ, ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΣ. Για ογκώδη αντικείμενα θα υπάρξει ειδική συνεννόηση.

  • Συσκευασίες διαφόρων καταναλωτικών ειδών, όπως τσιγάρα, σακούλες, σαμπουάν, προϊόντα διατροφής, κ.α.
  • Έντυπο υλικό της εποχής, όπως περιοδικά, εφημερίδες, βιβλία, αφίσες, εγκυκλοπαίδειες, ημερολόγια, κ.α., καθώς και σχολικό υλικό, όπως τετράδια, έλεγχοι προόδου, μηχανογραφικά, θρανία, βιβλία, κλπ.
  • Παιχνίδια, playmobil και μικρο-τεχνολογικά είδη, όπως βιντεοκασέτες, βινύλια, βιντεοκάμερα, Walkman, κασετόφωνα, κασέτες, τρανζίστορ, γραφομηχανές, τηλεκάρτες, κ.α.
  • Κομματικό και πολιτικό υλικό, όπως αφίσες, σημαίες, τασάκια, κονκάρδες, μπρελόκ, πορτρέτα πολιτικών, υλικό φοιτητικών παρατάξεων, καρφίτσες, προκηρύξεις, πανό, πιστοποιητικό πολιτικού γάμου, κ.α.
  • Διάφορα είδη σπιτιού και επίπλωσης, όπως σεμεδάκια, διακοσμητικά είδη, τηλεόραση, κορνίζες, χαλάκια, φωτιστικά, κ.α.
  • Καρτ ποστάλ και γραμματόσημα.
  • Ρούχα και οικογενειακά αντικείμενα (π.χ. φωτογραφίες και βίντεο παντός είδους).

* Ο δανειστής αποδέχεται ότι παραχωρεί ατελώς το υλικό του για τους σκοπούς της εν λόγω έκθεσης. Ο Δήμος θα κάνει επιλογή αντικειμένων και αναλαμβάνει τα έξοδα παραλαβής από τον δανειστή και παράδοσης του υλικού ξανά στον ίδιο. Ο δανειστής υποχρεούται να συμπληρώσει τη φόρμα παραχώρησης, όπου αναγράφονται οι όροι δανεισμού και χρήσης.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest