• Νταουρέν Κουρουγκλίεβ: «Η Αρχαία Ολυμπία με έκανε να αγαπήσω την Ελλάδα»
  • Στο βάθρο των νικητών χαρίζοντας στην Ελλάδα το χάλκινο μετάλλιο! Σε ευχαριστούμε!

Ο Νταουρέν, μετά την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου στα 86 κιλά της ελεύθερης πάλης, στους Ολυμπιακούς Αγώνες, μίλησε στο SPORT24 περιγράφοντας την εμπειρία του:

«Ήρθα στην Ελλάδα για πρώτη φορά το 2015 και συμμετείχα στο τουρνουά “OlympiaCup” που έγινε στην Αρχαία Ολυμπία. Με ξενάγησαν τότε στην αρχαία παλαίστρα, μου είπαν για την ιστορία των Ολυμπιακών Αγώνων και τότε έβαλα στην καρδιά μου την Ελλάδα. Η Αρχαία Ολυμπία με έκανε να αγαπήσω την Ελλάδα», είπε ο Νταουρέν που και τις δύο πρώτες φορές που ήρθε στη χώρα μας, πήγε στην Αρχαία Ολυμπία και μπολιάστηκε με το πνεύμα των Ολυμπιακών Αγώνων.

Ο Δήμαρχος Αρχαίας Ολυμπίας, Άρης Παναγιωτόπουλος δήλωσε: «Θερμά συγχαρητήρια στον πρωταθλητή μας Νταουρέν Κουρουγκλίεβ για την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου στην ελευθέρη πάλη, στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού! Ακόμα μια διάκριση για την πατρίδα μας, ακόμα μια σπουδαία νίκη που μας κάνει όλους υπερήφανους! Σε ευχαριστούμε Νταουρέν!»

– https://www.sport24.gr/palh/o-ntaoyren-koyroygkliev-sto-sport24-chryso-sto-los-antzeles-agapisa-tin-ellada-logo-archaias-olympias.10363047.html

olympicgames2024 #TeamHellas #ParisOlympics2024

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest