Βραδιά Πανσελήνου στην Αρχαία Ολυμπία με τη συμμετοχή παγκοσμίου φήμης καλλιτεχνών σε μια μοναδική συναυλία με τίτλο YANNIS HADJILOIZOU & the Seven Seas

Στην πλατεία ΟΣΕ Τρίτη 20 Αυγούστου 2024 και ώρα 21.00 με δωρεάν είσοδο

Μια μοναδική μουσική εμπειρία αναμένεται να απολαύσει το κοινό της Ηλείας με διεθνούς φήμης καλλιτέχνες, τη Τρίτη 20 Αυγούστου 2024 και ώρα 9.00μμ στην Αρχαία Ολυμπία, με μουσική και τραγούδια από την Ελλάδα τα Βαλκάνια, την  Ευρώπη, την Αμερική και απ´ όλο τον κόσμο, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για την Αυγουστιάτικη Πανσέληνο με τίτλο YANNIS HADJILOIZOU & the Seven Seas (Γιάννης Χατζηλοΐζου και 7 Θάλασσες).

Μπροστά από το νεοκλασικό κτίριο του ΟΣΕ ο μαέστρος Γιάννης Χατζηλοΐζου

με Γκεστ Σταρ την Aliki (Αλίκη Χρυσόχου) την γνωστή Μέτζο- σοπράνο της Λυρικής Σκηνής Ελένη Βουδουράκη και τη συμμετοχή του  Μιχάλη Δημητρακάκου (π. Διευθυντή Μουσικών Συνόλων της ΕΡΤ),  θα παρουσιάσει ένα ποιοτικό και  εντυπωσιακό πρότζεκτ σε νέες διασκευές κα νέες συνθέσεις με επιρροές από κλασική μουσική τζαζ & παραδοσιακή μουσική. Έχει παρουσιαστεί με τεράστια επιτυχία σε Νέα Υόρκη, Παρίσι, Βιέννη, Μαδρίτη, Πεντέλη, Πάφο, κ.α.

Μαζί με τον Μαέστρο συμμετέχουν 7 βιρτουόζοι Μουσικοί από Αργεντινή,  Ιταλία,  Μέση Ανατολή,  Αμερική,  Αφρική , Ασία και Βρετανία:

Γιάννης Χατζηλοΐζου, Πιάνο, Τραγούδι, Μαέστρος

Roman Gomez, Κιθάρα – Μπαντονεόν – Πιάνο – Τραγούδι

Gilad Atzmon, Σαξόφωνα – Κλαρινέτο

Σέργιος Χρυσοβιτσἀνος, Βιολί – Βιόλα ντα Γκάμπα, Μαντολίνο

Ντίνος Χατζηιορδάνου, Ακορντεόν

Ibrahim Maalouf, Τρομπέτα, Flugelhorn

Μιχάλης Μέσσιος, Κοντραμπάσο

Damian Gomez, Ντραμς – Κρουστά

Aliki, Γκέστ Σταρ στο Τραγούδι

Ελένη Βουδουράκη στο Τραγούδι

Μιχάλης Δημητρακάκος, Γκέστ Σταρ στο Τραγούδι

Κάτω από την Αυγουστιάτικη Πανσέληνο, στο μαγευτικό χώρο της Αρχαίας Ολυμπίας οι θεατές θα ζήσουν μοναδικές στιγμές σε μια υψηλού ποιοτικού  επιπέδου  συναυλία. Η εκδήλωση πραγματοποιείται με την υποστήριξη της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, του Επιμελητηρίου Ηλείας, της Εφορείας Αρχαιοτήτων Ηλείας, του Εμπορικού Συλλόγου Ολυμπίας και της Ένωσης Ξενοδόχων Ολυμπίας. Και η είσοδος είναι δωρεάν για το κοινό.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest