ΔΗΜΟΣ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΣ: ΕΤΟΙΜΗ Η ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ ΣΤΟ ΚΟΥΜΑΝΙ

Έτοιμη για τους μικρούς μας φίλους είναι η παιδική χαρά στο Κούμανι της Δ.Ε. Φολόης. Μετά από τις άμεσες ενέργειες της Δημοτικής Αρχής και των Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου, τοποθετήθηκαν καινούρια όργανα και εξοπλισμός, ώστε ο χώρος της παιδικής χαράς να γίνει ασφαλές μέρος που θα στηρίζει το δημιουργικό παιχνίδι και τη βιωματική μάθηση.

Στην πρώτη καινούρια παιδική χαρά της νέας Δημοτικής Αρχής, η οποία πληροί όλες τις προδιαγραφές ασφαλείας σύμφωνα µε την κείμενη νομοθεσία,  τοποθετήθηκαν τσουλήθρες, κούνιες, τραμπάλες, ελαστικό δάπεδο, παγκάκι, ασφαλής περίφραξη, κ.α. και έγιναν όλες οι απαραίτητες παρεμβάσεις και αλλαγές για την αναβάθμιση της παιδικής χαράς.

Σημειώνεται ότι οι παρεμβάσεις αυτές, εκτός από την ικανοποίηση και τη χαρά που θα προσφέρουν στα παιδιά, θα συμβάλλουν στην αναζωογόνηση και την αναβάθμιση της περιοχής, ώστε να αποτελέσει πόλο έλξης και συνάθροισης, όχι μόνο για τους μόνιμους κατοίκους αλλά και για κάθε επισκέπτη.

Τη νέα παιδική χαρά επισκέφτηκαν, ο Δήμαρχος Αρχαίας Ολυμπίας κ. Αριστείδης Παναγιωτόπουλος, η Αντιδήμαρχος Πολιτιστικών Δράσεων, κα Αθηνά Ηλιοπούλου, ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών, κ. Γιώργος Λινάρδος, ο Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος, κ. Γιώργος Κρέζος, ο Πρόεδρος της Β/μιας Σχολικής Επιτροπής, κ. Πέτρος Γκούβας, ο Πρόεδρος της Τ.Κ. Κούμανι, κ. Βασίλης Παπούλιας και ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑ, κ. Γιάννης Αλεξανδρόπουλος.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest