Με τον καθιερωμένο Αγιασμό, παρουσία του Δημάρχου και εκπροσώπων της Δημοτικής Αρχής, ξεκίνησε τη Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου η νέα σχολική χρονιά στα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου Αρχαίας Ολυμπίας.

Στο Δημοτικό Σχολείο της έδρας του Δήμου, στο Νηπιαγωγείο αλλά και στο Γυμνάσιο της Αρχαίας Ολυμπίας παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος κ. Γιώργος Γεωργιόπουλος, ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού κ. Φώτης Κωσταριάς, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ.κ. Χάρης Σπηλιόπουλος και Αντώνης Μουζής, ο Πρόεδρος της Κοινότητας κ. Παναγιώτης Μαντάς, κ.α.

Απευθυνόμενος προς τους μαθητές, ο κ. Γεωργιόπουλος ευχήθηκε καλή σχολική χρονιά, επισημαίνοντας στα παιδιά την ιδιαίτερη αξία του τόπου που ζουν, κάτι για το οποίο πρέπει να αισθάνονται υπερήφανα και να προσπαθούν διαρκώς να διακρίνονται στα γράμματα και στη γνώση. Στις ευχαριστίες της Διευθύντριας του Νηπιαγωγείου για τα έργα ανακαίνισης στο σχολείο,  ο κ. Γεωργιόπουλος είπε ότι ο Δήμος, παρά τις πενιχρές χρηματοδοτήσεις, προσπαθεί να κάνει το καλύτερο δυνατό για την εκπαιδευτική κοινότητα.

Σε άλλες σχολικές μονάδες τον Δήμο Αρχαίας Ολυμπίας εκπροσώπησαν στις τελετές Αγισμού: Η Αντιδήμαρχος Παιδείας & Πολιτισμού κα Ρόη Αντωνοπούλου στα σχολεία της Κοινότητας Λάλα, ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑ κ. Νίκος Μαρούντας στο Γυμνάσιο και στο Λύκειο Πελοπίου (παραβρέθηκε και ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Δημήτρης Δημητρόπουλος), ο Αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας κ. Βασίλης Αρβανίτης στα σχολεία της Κοινότητας Δίβρης, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Δημήτρης Κωσταριάς στα σχολεία της Κοινότητας Βασιλακίου και ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας κ. Λύσανδρος Παναγόπουλος στα σχολεία του οικισμού Πανόπουλου της Κοινότητας Αντρωνίου, ενώ το «παρών» έδωσαν και οι Πρόεδροι των κατά τόπους Κοινοτήτων.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest