Ο Δήμος Αρχαίας Ολυμπίας συνδιοργανωτής στο 5ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Motocross στις 2 & 3 Σεπτεμβρίου 2023

Ένας ακόμα σπουδαίος αγώνας μηχανοκίνητου αθλητισμού θα φιλοξενηθεί στην Ηλεία το Σαββατοκύριακο 2 και 3 Σεπτεμβρίου 2023. Πρόκειται για το 5ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Motocross στην πίστα Πλάτανου. Ένας αγώνας με πολλές συμμετοχές (MX 1, MX 2, MX 65, MX 85, MX 50, Senior και Open), που υπόσχεται θέαμα που αναμένεται να ενθουσιάσει τους πολυάριθμους φίλους του motocross στην Ηλεία, και όχι μόνο.

Με δήλωση του ο Αντιπεριφερειάρχης Αθλητισμού, Εθελοντισμού και Ολυμπισμού της Περιφ. Δυτ. Ελλάδας, Δημήτρης Νικολακόπουλος, τονίζει ότι: «Γνωρίζουμε ότι η αγάπη του κόσμου της Ηλείας για τον μηχανοκίνητο αθλητισμό και τους αγώνες motocross ιδιαίτερα είναι πολύ μεγάλη. Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας στέκεται δίπλα σε τόσο μεγάλα γεγονότα όπως είναι το συγκεκριμένο Πανελλήνιο πρωτάθλημα που θα αποτελέσει πόλο έλξης για το κοινό, όχι μόνο της Ηλείας αλλά και από όμορους νομούς.

Απευθύνουμε ανοιχτή πρόσκληση στους φαν του είδους να έρθουν στην πίστα του Πλατάνου το Σαββατοκύριακο για να απολαύσουν και να ευχαριστηθούν τους αγώνες και το ανεξάντλητο θέαμα που προσφέρουν!».

Από την πλευρά του ο πρόεδρος της ΑΟΛΜΟ (διοργανώτριας του 5ου Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Motocross), Βασίλης Σπυρόπουλος ανέφερε πως: «Η λέσχη μας έχει τη χαρά να διοργανώσει για μία ακόμα χρονιά τον συγκεκριμένο Πανελλήνιο αγώνα Motocross στις κατηγορίες MX 1, MX 2, MX 65, MX 85, MX 50, Senior και Open .

Θέλω να ευχαριστήσω ιδιαίτερα για τη συνδιοργάνωση του αγώνα την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και ειδικά τον Αντιπεριφερειάρχη Αθλητισμού, Εθελοντισμού και Ολυμπισμού, Δημήτρη Νικολακόπουλο και το δήμο Αρχαίας Ολυμπίας και ιδιαίτερα τον αντιδήμαρχο Αθλητισμού Φώτη Κωσταριά. Επίσης ευχαριστούμε  τους εθελοντές, τους χορηγούς και τον κόσμο που τιμά με την παρουσία του τον αγώνα μας».

 «Ο Δήμος Αρχαίας Ολυμπίας, στο πλαίσιο της αρωγής και υποστήριξης αυτού του σημαντικού αθλητικού event, θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την επιτυχία του. Γνωρίζοντας από αντίστοιχες διοργανώσεις κατά το παρελθόν, είμαστε βέβαιοι ότι οι αθλούμενοι αλλά και οι θεατές θα απολαύσουν ένα θεαματικό αγώνα μέσα στο πανέμορφο τοπίο του Δήμου Αρχαίας Ολυμπίας και θα αποκομίσουν από τον τόπο του Ξένιου Δία τις καλύτερες εντυπώσεις», επισήμανε ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού Δήμου Αρχαίας Ολυμπίας Φώτης  Κωσταριάς.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest