Μαζί της ο συνθέτης Γιάννης Χριστοδουλόπουλος

Στο πλαίσιο του Διεθνούς Φεστιβάλ Τεχνών Αρχαίας Ολυμπίας, πραγματοποιείται τη Δευτέρα 3 Ιουλίου στις 9:30 το βράδυ, στο χώρο του παλαιού δημαρχείου της Ολυμπίας, το μουσικό θέαμα του Γιάννη Χριστοδουλόπουλου με τίτλο “Υπάρχει Ελπίδα” με την αγαπημένη τραγουδίστρια Ελπίδα.

Την συναυλία διοργανώνει το τμήμα Πολιτισμού της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και είναι ενταγμένη στο καλοκαιρινό πρόγραμμα πολιτιστικών εκδηλώσεων «ΦΛΟΓΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ 2023» με ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΙΣΟΔΟ για το κοινό.

Μετά την πρώτη τους συνάντηση στην τηλεοπτική σειρά ‘Τα καλύτερα μας χρόνια’, η Ελπίδα και ο Γιάννης, δημιούργησαν τον περασμένο χειμώνα μια ατμόσφαιρα Μεταμοντέρνας μπουάτ με τα πιο υπέροχα Ελληνικά τραγούδια που έκλεψε τις εντυπώσεις και έκανε sold out σε όλες τους τις εμφανίσεις. Η μοναδική Ελπίδα το απόλυτο 70’s idol, θα μας συνεπάρει με την αναλλοίωτη φωνή της & την αστείρευτη ενέργεια της επί σκηνής.

Οι δύο καλλιτέχνες έχουν χτίσει μια καλλιτεχνική σχέση που καθηλώνει. Δύο εξαιρετικοί ερμηνευτές, ένα πιάνο και αποσκευές, τα ωραιότερα Ελληνικά διαχρονικά τραγούδια που έχουμε όλοι αγαπήσει, κομμάτια αγαπημένα που αποτελούν σπουδαίες και αγαπημένες αναφορές του Ελληνικού τραγουδιού . Τις μεγάλες επιτυχίες της Ελπίδας και μερικά από τα πιο αγαπημένα τραγούδια που έχει συνθέσει μέχρι σήμερα ο Γιάννης Χριστοδουλόπουλος, µε τον ίδιο να τα ερμηνεύει στο πιάνο του, μαζί µε την Ελπίδα, δημιουργώντας µε έναν μοναδικό τρόπο μια ολόκληρη ορχήστρα.

Το συναίσθημα της νοσταλγίας της συγκίνησης και της λύτρωσης, πάνω και κάτω από τη σκηνή, θα το μοιραστούν απλόχερα η Ελπίδα και ο Γιάννης µε τους θεατές, δημιουργώντας βραδιές που σταματούν το χρόνο «Στα καλύτερά µας χρόνια» και λυτρώνουν τις ψυχές µας, µε μια διαδρομή από το χθες μέχρι το σήμερα. Στην εποχή αυτή των γρήγορων μεταβάσεων, ξαποσταίνουμε λίγο µε τα τραγούδια.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest