Πραγματοποιήθηκε σήμερα στις 10.00 το πρωί η προγραμματισμένη Κλήρωση ανάμεσα στα τέσσερα Λύκεια του Δήμου Αρχαίας Ολυμπίας, παρουσία εκπροσώπων των σχολικών μονάδων, αιρετών και υπαλλήλων του Δήμου Αρχαίας Ολυμπίας.

      Το Λύκειο Λαμπείας κληρώθηκε, ανάμεσα στις τέσσερις σχολικές μονάδες, να ορίσει μαθητή που θα τρέξει ως Λαμπαδηδρόμος μετά την Αφή της Ολυμπιακής Φλόγας, στις 12 Μαρτίου.

      Παρόντες στην κλήρωση ήταν οι Αντιδήμαρχοι Ρόη Αντωνοπούλου και Χάρης Σπηλιόπουλος, οι πρόεδροι των Τ.Κ. Πλατάνου Δημήτρης Στασινόπουλος και Παναγιώτης Μυλωνάς (ο οποίος ανέσυρε τον λαχνό από την κληρωτίδα), ο Λυκειάρχης Βασιλακίου Γεώργιος Ασημακόπουλος, ο καθηγητής του Λυκείου Λαμπείας Θέμης Μπατουδάκης, η τοπική σύμβουλος Αρχαίας Ολυμπίας Ιωάννα Παναγοπούλου, η δημοτική υπάλληλος Χριστίνα Νικολοπούλου και οι υπάλληλοι ορισμένου χρόνου Χαρά Κουτσούνη και Δημήτρης Βικάτος.

      Όπως έγινε κατόπιν γνωστό από τη Διευθύντρια του Λυκείου Λαμπείας, κα Κουτσοπούλου,  η μαθήτρια που θα τρέξει με την Ολυμπιακή δάδα είναι η Ασπασία Παπαθεοδώρου του Σωτηρίου.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest