Λήγει στα τέλη Οκτωβρίου τρέχοντος έτους η προθεσμία διακανονισμού των οφειλών δημοτών προς τη ΔΕΥΑ Αρχαίας Ολυμπίας, διαδικασία που είχε ξεκινήσει πριν αρκετούς μήνες.

Όπως δήλωσε ο πρόεδρος της ΔΕΥΑ κ. Νίκος Μαρούντας, αρκετοί είναι οι δημότες που έχουν προσέλθει στην υπηρεσία και έχουν προχωρήσει σε διακανονισμό των οφειλών τους, ωστόσο ένας μεγάλος αριθμός οφειλετών δεν έχει ακόμη επιδείξει σχετικό ενδιαφέρον. Ο κ. Μαρούντας επισημαίνει ότι η ΔΕΥΑ έχει την πρόθεση να διευκολύνει όσο το δυνατόν περισσότερο τους δημότες που έχουν οικονομικές εκκρεμότητες με την επιχείρηση, κατανοώντας τις ιδιαίτερες συνθήκες που επικρατούν. Υπογραμμίζει ωστόσο ότι οι υποχρεώσεις της ΔΕΥΑ είναι άμεσα συνδεδεμένες με την είσπραξη των τελών – οφειλών και κάθε καθυστέρηση δημιουργεί σοβαρά προβλήματα στη λειτουργία της επιχείρησης.

Έτσι, αν οι οφειλέτες δεν ενδιαφερθούν για τη ρύθμιση των οφειλών τους, η ΔΕΥΑ θα υποχρεωθεί να προχωρήσει στην διακοπή υδροδότησης προς αυτούς, βεβαίωση των χρεών τους στη ΔΟΥ Πύργου και άσκηση αγωγής προς αυτούς. 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest