Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο Αρχαίας Ολυμπίας μια ακόμη εθελοντική αιμοδοσία που οργάνωσε το Τμήμα Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης του Δήμου μαζί με το Κέντρο Κοινότητας, την Τρίτη 7 Ιουνίου 2022.

Η αιμοδοσία πραγματοποιήθηκε στο ισόγειο του Δημαρχείου σε συνεργασία του Δήμου με τους γιατρούς και το προσωπικό του Σταθμού Αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Πύργου. Οι μονάδες αίματος που συγκεντρώθηκαν θα ενισχύσουν την Τράπεζα Αίματος του Δήμου Αρχαίας Ολυμπίας.

Ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Προστασίας κ. Νίκος Αναστασόπουλος σε δηλώσεις του τόνισε ότι: «Η προσφορά αίματος είναι μια πράξη αλληλεγγύης προς τον συνάνθρωπο που φανερώνει το αίσθημα κοινωνικής ευθύνης του καθενός μας. Σε τακτά χρονικά διαστήματα το Τμήμα Κοινωνικής Προστασίας οργανώνει εθελοντικές αιμοδοσίες για να ενισχύουμε την Τράπεζα Αίματος του Δήμου μας. Ευχαριστούμε θερμά όσους προσήλθαν στην αιμοδοσία καθώς επίσης και τους υπεύθυνους και το προσωπικό του Σταθμού Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Πύργου που για μια ακόμη φορά συνεργάστηκαν μαζί μας για αυτό τον ιερό κοινωνικό σκοπό».

Το Κέντρο Κοινότητας  Αρχαίας Ολυμπίας χρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο στο πλαίσιο του Περιφερειακού Επιχειρησιακού Προγράμματος «Δυτική Ελλάδα  2014-2020».

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest