Από το Διεθνές Φεστιβάλ Τεχνών Αρχαίας Ολυμπίας και τη Θεατρική Εταιρία Αντίμετρο

Με φωνούλες και γέλια των μικρών μας φίλων γέμισε το θέατρο Ολύμπια στο Φλόκα, στην πρώτη φετινή παιδική παράσταση «Ντίλης ο Μεγαλοπρεπής», που δόθηκε την Παρασκευή το βράδυ. Η παράσταση σε σκηνοθεσία Γεράσιμου Ντάβαρη παρουσιάστηκε από την Θεατρική Εταιρία Αντίμετρο, στο πλαίσιο του Διεθνούς Φεστιβάλ Τεχνών Αρχαίας Ολυμπίας, θίγοντας σημαντικά θέματα της σύγχρονης εποχής.

Μέσα από μία ξεκαρδιστική παράσταση, οι ηθοποιοί προσπάθησαν να εξηγήσουν πώς οι σημερινοί σωτήρες της κοινωνίας στην οποία ζούμε, μπορούν να οδηγήσουν τον λαό σε παραπλάνηση, παρουσιάζοντας τους εαυτούς τους ως αυτούς που θα καταφέρουν να τους σώσουν από άλλους κινδύνους προσφέροντας τους προστασία.

Αυτό επιτεύχθηκε μέσω της ταύτισης της ποντικοκοινωνίας με τους σημερινές κοινότητες, λαούς ή χώρες που εμείς κατοικούμε. Σημαντικά νοήματα και ιδέες, μέσω της απλότητας του παιδικού θεάματος, όπως η αξία της ενότητας, της ελευθερίας και της φιλίας, μεταφέρθηκαν στο παιδικό και ενήλικο κοινό.

Οι ηθοποιοί κατάφεραν να χαρίσουν αισιοδοξία και να σχηματίσουν χαμόγελα στα πρόσωπα των θεατών, προκαλώντας συναισθήματα συγκίνησης και χαράς.

Φωτογραφίες:Papaioannou photography

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest