-Αρνητικά όλα τα τεστ σε Αχλαδινή και Νεμούτα

Με πρωτοβουλία του Δήμου Αρχαίας Ολυμπίας και σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ, την Κυριακή 21 Μαρτίου θα διενεργηθούν νέα τεστ ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (rapid test) Covid-19 στα Άσπρα Σπίτια, από τις 9 το πρωί έως τη 1 το μεσημέρι, στον χώρο του Κοινοτικού Γραφείου.

Οι δημότες που θα υποβληθούν στην εξέταση θα πρέπει να έχουν στείλει για τη μετακίνησή τους μήνυμα στο 13033 επιλέγοντας την περίπτωση 1, να έχουν μαζί τους αστυνομική ταυτότητα και να γνωρίζουν τον ΑΜΚΑ τους. Όπως ανέφερε ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας, κ. Βασίλης Αρβανίτης, εκτός από τους κατοίκους των Άσπρων Σπιτιών, μπορούν να υποβληθούν σε τεστ και δημότες από άλλες όμορες Κοινότητες ή διερχόμενοι πολίτες.

Στο μεταξύ, κλιμάκιο του ΕΟΔΥ σε συνεργασία με τον Δήμο Αρχαίας Ολυμπίας πραγματοποίησε  την Τρίτη 16 Μαρτίου rapid test Covid-19, αυτή τη φορά στις Κοινότητες Αχλαδινής (37 τεστ) και Νεμούτας (27 τεστ), όλα αρνητικά. Στη διαδικασία ήταν παρόντες ο Αντιδήμαρχος κ. Αρβανίτης, ο πρόεδρος της Κοινότητας Αχλαδινής, κ. Ανδρέας Ανδρικόπουλος και στη Νεμούτα ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Αρχαίας Ολυμπίας, κ. Σωτήρης Παπαηλιού και ο κοινοτικός σύμβουλος κ. Χρήστος Μάρας.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest