Με πρωτοβουλία του Δήμου Αρχαίας Ολυμπίας και σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ, την Τετάρτη 12 Ιανουαρίου 2022 θα διενεργηθούν νέα τεστ ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (rapid test) Covid-19 στο Δημαρχείο Αρχαίας Ολυμπίας από τις 9:00 το πρωί έως τις 14:30μμ.

Οι δημότες που θα υποβληθούν στην εξέταση θα πρέπει να έχουν μαζί τους αστυνομική ταυτότητα και να γνωρίζουν τον ΑΜΚΑ τους. Εκτός από τους κατοίκους της Αρχαίας Ολυμπίας, μπορούν να υποβληθούν σε τεστ και δημότες από άλλες όμορες Κοινότητες ή διερχόμενοι πολίτες.

Χορήγηση self test Covid-19 στα σχολεία

Ο Δήμος Αρχαίας Ολυμπίας σε συνεργασία με τις Διευθύνσεις Α΄θμιας και Β΄θμιας Εκπαίδευσης και τους διευθυντές των σχολείων προμήθευσε με ατομικά τεστ ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (self test) Covid-19 όσες σχολικές μονάδες του Δήμου αντιμετώπισαν πρόβλημα έλλειψης. Όπως τόνισε σχετικά ο Αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας κ. Βασίλης Αρβανίτης, η υποστήριξη των σχολείων θα συνεχιστεί έως ότου αποκατασταθεί η ροή self test προς τις σχολικές μονάδες. Η προμήθεια των τεστ έγινε μέσω των Σχολικών Επιτροπών.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest